Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj smutljivac (koji je učestvovao u obaranju legalno izabrane Hamasove Vlade) trebao je davno podnijeti ostavku. Bije ga priča da je čifutski čovjek i da ide na ruku zločincima cionistima i tkz. državi Izrael formiranoj na tuđoj zemlji tj. Palestinskoj.
\"Ovo je prvi put da predsjednik Palestinske samouprave dolazi u Iran koji kritizira njegovu umjerenu politiku prema Izraelu i podržava njegove rivale iz Hamasa, islamističkog pokreta na vlasti u Gazi. \" moj Abase, pazi se ti Polonijuma ! tehheranskim hodzama je drazi i upotrebljiviji Hamas nego ti i Arafat zajedno ...