Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta da mu radimo kad su nam Psihijatra pritvorili ocito umjesto covjek da ih lijeci sad moramo da trpimo ovakve ispade
??? reci mu, nije bas u najboljim odnosima za glavom ovaj decko!!! mozda ga je kao malog stari zlostavljao pa se odrazilo u kasnom pubertetu koji ga je stigo´ negdje oko 30 godine!!! :) :)
OVAKO ŠPRICA IZ DODINE ŽENE KAD JE KARRAJU NJEGOVI ZAŠTITARI JER ON VIŠE NE MOŽE ..
According to the Times, svaka godina je meteorološki ekstrem.
englez,šta si htio reći i kakve to veze ima s klimom,ili si jednostavno dobio napad inteligencije pa si htio s nama podijeliti ovu \"pamet\" i \"duhovitost\"
a) bih elita = seljacine rodjene u sarajevu koji jos uvijek nisu naucili jesti nozem i viljuskom :D b) balkanska elita = pogledaj a i promjeni grad u beograd, zagreb itd c) evropska elita = nedaj boze da su jos kao a i b, onda bi dosad vec bili svi mrtvi.
Kakvi su ljudi vrijeme je mila majka... Bolje receno i vise nego dobro ako pogledamo ovu nasu elitu...
eki najtoplija godina a jos nije ni zavrsila... malo ledeno doba dolazi...