Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd sad opet recite da je bio \"nacionalisticki\" cin, da je sarajevo krivo, bosnjaci, i citav islam i reis.... Iskreno saucesce porodici i molim Dragog Boga da im da snage i sabura da sve prebrode i da se sto prije nadju i zatvore pocinioci za sva vremena!!!
@x Ne razumijem u cemu je onda problem, buduci da su muslimani u BiH vecina??? Ne shvacam kako je moguce da se sva ova sranja u bosni desavaju ako smo mi vecina i pitamo se nesto. Da li se pitamo? Pa nasismo, valjda nas neko pita. Glasali smo jebiga.
Virlo interesantni komentari. Najezim se kada pomislim da bi roditellji od ovog decka zapravo i mogli citati sarajevo-x, u cilju da se informišu šta se dešava u ovom gradu i eventualno \"naletjeti\" na ovaj članak i na vaše skromne komentare i upute saučešća. Ja sam zapravo rod preminulom i bas vam hvala svima na ljubaznosti i razumjevanju. Ne znam samo da li da pozelim vasoj rodbini isti ŠOK ako \"nedo bog\" i vas tako neko ubije u parku i vjest zavrsi na stranicama bilo kojeg servisa. Nadam se da ce cinjenica da je Semiha kriva za sve znacajno utjesiti vase roditelje i rodbinu. Pozdrav. Borise sreco, RIP!
Idite gledajte sifone Selme sta ste navrli toliko prepucavat se..... a svi ste gori od goreg od ovih \"pozitivaca \" do negativaca. Nijedan komentar nije vrijedan pažnje ovde je bolje nabacat kakve golotinje i nek se komentariše ko kakve babe tračare. Žao mi jeste momka kao svakog drugog insana rahmet mu duši da je i Mongol život ide dalje.
@sfas rtd sve cu ti to reci u lice !!! i to vise puta ako hoces... pricaj sta hoces... ako imas sta protiv boli me kurac pedercino jedna
jebem mu mater znal ko ovdje sta kulturno napisati!!!
Sarajevo X portal je puno bolje izgledao u periodu kada nije bilo moguće ostavljati komentare na članke. Preporučujem da se ozbiljno razmisli o tome.
Upravu si grande, ovi komentari su stvarno zabrinjavajuci. Stomak mi se okrece citajuci neke od bljuvotina postavljenih ovdje. Ljudi, dijete od 17 godina je mrtvo, sin jedinac svojih roditelja, ciji je zivot poslije svega ovoga de fakto gotov. To sto su oni prinudjeni da odu iz Bosne u bijeli svijet zbog rata (a takvih ima bukvalno milion), a snaslo ih je sto ih je snaslo u Kanadi, cini tu citavu pricu jos strasnijom. Sramotno je da u tom svemu vidite povod za svoja nacionalisticka izivljavanja i kompleksaska prepucavanja. Ako nemate ni trunku saosjecanja za neciju tragediju, bolje sutite.
ovi komentari me vise nasekiraju neg i jedne vijesti, stvarno ima ne normalne raje kod nas
Mislim da je vrijeme da SA-x admin obriše ove komentare... Zaista ovo nema smisla... Ili brišete samo one komentare gdje vrijeđaju Asima Bešliju i dovode Vaš novinarski profesionalizam u pitanje?! Komentari su fuj! Sućut porodici...
Pa ljudi dajte malo kulture, osnovne! Kakvi su to komentari? Kakve su to psovke? Je li to kultura? Je li vam to odgoj? Strašno!!! P.S. Pokoj duši mladom Borisu i da Bog da strpljenja njegovim roditeljima.
Bolje u Torontu nego u Sarajevu. Jebla vas usrana vehabijsko/cetnicka bosna.
B.N.- pod hitno kastracija pa na pusto ostrvo...nadam se da ce vrijeme izlijecit planetu od ovako umobolnih..u protivnom mu zelim sudar sa brzim vozom na relaciji zenica rajvosa....nisi zasluzio ni da gmizes po ovoj planeti....
igore@,slusaj supak,kakava je to razlika izmedju rahhmetli i pokojni??? sta je vlaska gnjido,umpalo ti u oci(dabogda ti one iskapale)ono sto nikome dobro namjernom nebi ni naum palo!!ovaj je jedan dobro gore napiso koji je to sarajlija ,,jeli sto mu je caca pobjego iz sarajeva on sarajlija ...on je bio kao prvo hrvat kao drugo kanadjanin a najmanje sarajlija .kao trece bas me zaboli kurac i za njime i za njegovom familijom da je bio bosnjak bilo bi mi ga zao ..ovako za vlascad me bas zaboli kurac isto kao i sto njih zaboli za mene !!!mi koji dobro pamtimo vrlo dobro znamo koja su to vlascad!!!to su oni sto su pobili preko 100 000 bosnjaka !!!!nadam se da ti je sada malo jasnije !!!jos nesto nema vise bolan oni merhametli bosnjaka te ste pobili 92-95g ovi su sada ha pljunuti VI!!!Pa se malo zrcnite u nama !!
Evo samo da se podapisem i da kazem svim retardima prije mene kako sam im kevi turio u petak. Fala.