Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zidovi treba da prebace odgovornost na muslimane ko drugu postavlja bombe nego zidovi
Kurdistan je dio velikog Is|amistana, to je već završeno. al zato smrd|ja do Tokija
Radi mosad expresno.
Samo što para na kredit više nema ni kod amiđe Soroša. Gaće su već na štapu.
Sada će u Brazilu da krenu NVO i demoNkratske udruge da ublehaše okolo kako treba Brazil da se demokratski uredi.
Ma ja Mosad je kriv za sve. Ne znate ništa drugo nego se mlatiti, a i to traljavo radite. A ako nemate protiv koga drugog, onda se mlatite međusobno. Divljaci zaostali e evolucijskom procesu na razini majmuna.
Protjerati sve čivutine iz Turske, sad se vidi koliko su se zahevali kada su ih 1500 primili iz Španije, trebali su pustiti da ih Papa pognjavi ko žohare.
Hoće Turci podpisivat sa Iranom dogovor o bogaćenju urana. Sad je Brazil na redu. Šta li njih čeka, pad berze, nasilni protesti opozicije...?
Hoće Turci da čačkaju mečku zvanu Izrael...
sa-x powered by Otvoreno društvo Soros :)))
potpisujem!!! mosad cak postavlja atentate protiv sinagoga, i onaj koji je bijo u mumbaju (u indiji)je mosad napravio samo da bi imali razlog da napadnu pakistan....mosad je ub,io i pakistansku politicarku ne mogu se momentalno sjetit njenog imena, onaj koji je ubi;o u kolima je bio slikan, plave kose sa naocarama, ali su sve zabranili da se vidi, poslije toga je smijenjen musaraf i danas ameri i mosad udaraju po pakistanu koliko hoce!