Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ SRB-IN isto kao i kod vas !
Guantanamo, HAARP, Libija Inteligenti sat !
šjeo majku, jes viio....
ovo je tzv. bible belt(biblijski pojas),gdje su ljudi jako zadojeni mrznjom prema islamu i svemu stranom.sta god pricaju,namecu ti biblijske citate.jedino ne znam kako him prija kad im jesus posalje tornada.
Svima vama koji citate ove komentare, nevazno koje nacije, religije, ... da se dobro zapitate kamo vodi ovo sve i sta se zapravo zbiva u svijetu?! Kao olaksicu vam preporucujem da ogdledate ovaj kratki interviju i po mogucnosti proslijedite dalje: http://www.youtube.com/watch?v=pnIv-29SgwM A svi vi, koji mislite \"Teroija zavjere\"... RAZMISLITE JOS JEDNOM!
Pocelo je pocelooo! Al\' bome, kako su krenuli, izgleda ce prije 2012 startati?
Gadafi uzvraća!
@SRB-IN.Grijesis,najvise vojnika US army dolazi sa juga.Prave one juzne retardirane seljacine koji ojs misle da su na divljem zapadu,ustvari ispravno misle. Srbko sve po zasluzi sve po zasluzi!
onda smo mi jako pogan narod šta nam se sve izdešavalo kroz historiju
Čuj sad im je sezona, kao i zemljotresima u Japanu jel. Poganom narodu je sezona pred nosom svaki dan PAPANE...
sweet home Alobama
Nazalost,sad im je sezona,a inace desavaju se kad se vrijeme komesa, znam mnogi ce reci to imje zbog ovoga,zbog onoga,gluposti...sve dok ne nastane pravo ljeto ovo je svakodnevni rizik i u Americi i u Kanadi.
Australija, N. Zeland, Brazil, Kina, Rusija,......USA...HAARP+CHEMRAILS...!