Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze pomozi neukima , zlim i izgubljenima da nadju svoj put , mir i radost sa svojim bliznjim , prijateljima i susjedima .
ANTIHRIST PRELAZI IZ TIJELA BENDIKTA U DRUGO TIJELO I NIŠTA SE NE MIJENJA...VATIKAN JE LEGLO DEMONA I KADA ISUS DODJE TO LEGLO ĆE BITI SPALJENO A SVI DEMONI UNIŠTENI.... Pročitajte knjigu "IME RUŽE" od Umberta Eka ili pogledajte isotimeni film i BIT ĆE VAM JASNO DA JE SAM SOTONA NA ČELU OVE DEMONSKE RELIGIJE... NIJE VELIKA RAZLIKA NI SA OSTALIM RELIGIJAMA... SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA LJUDIMA!
Hoćel ga izabrat više,pa 3 hefte ga biraju.Jel toliko teško naći jednog da nije dječake obrađivo?
NAŠE MOLITVE SU UZ VAS!
Hoce li biti televoting ?
U islamskim zemljama sasvim je normalno zeniti djevojcice od 10,11,12g. Ako napune 15,kazu to je vec staro,fuj,fuj Zene ih pretezno matorci od 60,70g kao trecu ili cetvrtu zenu,jer U ISLAMU JE POLIGAMIJA DOZVOLJENA,mozes imati 4 zene,fuj,fuj
trebali su pozvati i onog smrdljivog irineja i kacevandu pa da se skupa gu.ze
.- .- Biraju novog ...-papana-..!
Skup ped-ofila hihihihihih
masoni F-U-J T-O
farsa, 115, papirići, dimovi, iluzija
Utorak je baksuzan dan, neće izaći na dobro..
sada cemo i mi muslimani suniti kao odgovor izabrati svog Halifa da stoluje u Bagdadu kao prije mnogo stotina godina dok mu Mongoli nisu razvalili anus
Živio novi Papa, Katolička crkva, Bog i Hrvati!
Neka izaberu Cerića , on se oduvjek furao na PAPU :)