Deset godina od napada na SAD
0
11. septembar 2001, dan koji je promijenio svijet
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tambura je danas jeo salihove kite i puna su mu usta sperme
MRZIM TE.ORISTE MA KOJE VJERE BILI I IZ MA KOJIH UVJERENJA UB.JALI NEDUZNE LJUDE RIP SVIM STRADALIM
@ha ha PSIHIJATRU PODHITNO TI SI BOLESTAN I UMNO POREMECEN COVJEK KAD SE OVOM MOZES SMIJATI TO JE ISTO KAO DA SE SMIJES SREBRENICI LUDI STVORE
BUŠ JE LAŽOV. SVE SU OVO AMERI ISCENIRALI
LOVE LOVE LOVE USA...!!! USA4EVER...!!! BIH4EVER...!!!
Sretan praznik, ahahahaha!
@Laznoj tamburi NAJEDI SE SUDZUKA I NAPIJ SE KVALITETNOG BOSANSKOG MLIJEKA...!!! Na SIRE DANJU NOCU SRPSKE KURHAVE BOSANSKIM KIT-AMA IPO SVOJE SMMDLJIVE NOGE ZA JEDINSTVENI SJEMEN U EVROPI...BOSNJACKI...:))))
mrs lojav ce ga dni z ele ni m a mi cu ti j ebe m mr tv u kr vavu
Srbija je TA KOJA JE U ZADNJIH STO GODINA uvijek PRVA PROUZROKOVALA RAT...!!! 1914-e- Gavrilo Princip 1041-e KO PRVI SAVEZNIK HITTLERA U REGIJI 1991-e GODINE GENNOCIDOM U VUKOVARU...!!! SRBIJA JE TERRORIZAM I AGGRESIJA...!!!
A znate sta mi nije jasno,kako je moguce da avion srusi ovako veliku zgradu Moze napraviti rupetinu na tom spratu.Nije moguce po zakonima fizike da se zgrada rusi prema dole
mislis ko nokia sve manja i manja
Da, ovaj terorist.ic.ki akt je doista promijenio politicku i ekonomsku sliku cijelog svijeta. Naglasak stavljam na ovo \"ekonomsku\".. RIP neduzno stradalima..
Look how much I care! Look!
@srbija - mislis KO NOKIA?
to su oni isplanirali,,samo da islam iskorijenili