Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to paranoja vec karakteristican bezobrazluk. Zna on jako dobro da Njemci nikad nisu optuzili muslimane ni za jedno krvoprolice , nego je to naviklo da pljuje po svemu europskom. To je takav roditeljski odgoj, naviklo se siliti pred drugim al nema vise ni tu prolaz
Covjek ce se uvjek ponasati prirodno u odredjenom okruzenju, pa je tao i ovo prirodno ponasanje u sredini u kojoj magazini medju kojim je i Sa-x stalno objavljuju clanke o velicini ku.rca, fotoshopirane modele... stvaraju mikroelitu na koledjima, prave klasne razlike... SASVIM PRIRODNO!
Uf kako bi sad nasi iz pokreta dosta i slicnih pokreta odma napravili vanrednu situaciju da se ovo ne daj Boze dogodilo kod nas. Odma bi tu neke blokade bile, trazile bi se ostavke i slicne gluposti.
O cemu lupas? U Njemackoj nikad ni jedno krvoprolice u skolama (a bilo ih je par) nije \"svaljeno\" na muslimane... halo, paranoja?
fala bogu- napadac nije musliman zato nece ovaj put lagati o nekoj alkaidi i ostalim izmisljotinama zao mi neduzih ljudi zbog psihopate