Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas djevojcice uglavnom same idu za starije, cak i puno starije... grozno.
Isti k.u.r.a.c je i kod nas, samo sto kod nas same sebe prisile da se udaju za bogatasa sa kockastom glavom.
Makar je ne pregazi pola grada pa je onda neki levat ozeni.
Nije uopste bitno ko je ovdje Hrvat, Bosanac ili Srbin .. ne mozete ni sekundu da ne mislite na sebe !! Primitivno je samo i pomisliti ko kome vise daje, ali kad vec pricate o zenama, ne pomislite li kako samo balite kada vidite neku koja ima malo vece atribute, a da ne pricam kada vas jedna samo i pogleda !! Ovdje se radi o nevinim djevojcicama koje nemaju vremena ni imati djetinjstvo a ne upoznati pravu ljubav i dozivjeti nesto lijepo sto uz to ide !! Primitivci !!!
..I ko procijeni da je 10 miliona... možda Deen Backović :) Meni se sve vrti oko 4,5 miliona, da bi moglo biti :)
Vi poj..te sve Hrvatice i Srbkinje pa ko onda je...e vase Bosnjakinje.Bice da je obrnuto haha
\"Lijepi Balkan i (kakav-takav) osjecaj za moral!\" Molim te reci da si bio ironican. ;-)))
ja hrvatice j.e.b.e.m na pedalinama
Hrvatice su lijepe ali nema pice bez vlahinje one su jos lakse, po tkz rs kad odem svaki dan mijenjam
Hrvatice su inace lagane , ebo sam ih mnogo po moru a dobre su uhh
svi smo mi srbi,a vi pogotovo.
Marijana ode za Srbina Nemeša, a Severina za Srbina Milana.
@zx Jah, dobro si! Kao da ove (a zabrinjavajuce velikim dijelom-maloljetne) k.urave sto ga primaju svake druge noci nemaju nikakvu šansu, kamo li oni bolesna derpe grupacija! Lafo svi su bolesni i zaostali, ali eto oni nisu kod kojih jos malo pa ce pola trudnica biti maloljetno! Toliko o zapadu: NE HVALA! Lijepi Balkan i (kakav-takav) osjecaj za moral! Pozz i Selam!
Također, djevojke prisiljene na rani brak imaju povećan rizik od zaraze spolno prenosivim bolestima i AIDS-om. Kakve gluposti i izmisljotine.
@CRO, vidi se da nisi HRVAT,nudiš GOLF2 kao nagradu...a svi dobro znamo da hrvati u Bosni voze samo MERCEDESE :-))) a nego-mogul se ja kako prijaviti za tu samo 1 od tih 10 MIL...smori me stara da se ženim a ja nikako da joj dokazem da me nece cure :-D hajd samo jedna nece svijet propasti :-D
glup si...
zato bosnjaci zele serijat,da im babo svaki mjesec dovede jednu od 11 godina a onu prvu ce kamenovati javno jer ce je proglasiti nevjernom.