Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Građani imaju strah od terorista, pogoto sada kad su se maskirali u policiju i legalno djeluju.
Pa nemoj tako Dacicu znas li ti koji je grijeh prekidati rodbinske veze .
Pametno Dok se sranje tj. stanje nesmiri ne traziti guzici cepa
Joj koji provincijalac, fol tema je upozorenje gradjanima da ne putuju u Tursku zbog navedene situacije, a onda i Kosovo, Bosna, Islamske zemlje, val izbjeglica! Ooooo Boze, ja politicara i Q...
@BaboMurat On je Q i lešinar svoje vrste.
A gdje srbi da idu. Ovo je kao vic da bosanci idu sa 18 godina u sloveniju da traze posao, a slovenci u bih sa 18 da traze oca. Tako i srbi traze predake svoje. Jer onaj nivo crnine u njima nije od slavena il nekih drugih europskin naroda. Ono je il dzingis kan, pa zato imaju aspiracije roema srbiji do kraja azije il je kakav arap pa zele da vide te tragove u sebi.
Srbi idu u nebo ....
Po vama je svako Srbin ... i Isus je bio Srbin. A srbe je tako lahko nacionalno definirati ...oni koji su tamnije puti su cigani, a oni svjetlije su bijeli cigani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
čudi me ....sad su cijene pale . možeš nać krevet u zatvoru za male pare .. ...Bošnjaci masovno krenuli ..da vide svog sultana
KoIIateraI ---VTP
Ti to nesto bosnjacima, smrdo prosla su vremena kad ste vi mogli srati bosnjacima. A uskoro slijedi nova faza lamfanja bosnjacima od strane smrda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)