Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visoki brine za našu budućnost.
Eee buranijo bosanska Umjesto da eu vas moli da joj se prikljucite vi molite njih. Valja jedan pravi Bošnjak sa svojim obicajima vise od 3 evropske drzave. Vi ste narod koji je ograjiso, gubite svoj identitet i državu
Još od druge polovine devetnaestog vijeka. EU je sad kao noćni klub, moraš da se lijepo obučeš i da se nadaš da će da te puste da uđeš. Prije su morali osvajati, sad se zemlje same prijavljuju.
Jbl vas više i pregovori i evropa sjeli ste nam na glavu
Nakon što je nedavno član Predsjedništva ove partije Predrag Kojović u programu Ferderalne TV uporno govorio da se nada kandidatskom statusu (što je Evropska unija darovala građanima Bosne i Hercegovine prije dvije godine), najnoviji gaf prvog čovjeka stranke koja se busa u "svoja evropska prsa" otkriva frapantno neznanje.  Forto je komotno mogao reći i da čeka odluku mjesne zajednice Haj Nehaja. Isto bi mu bilo. 
https://politicki.ba/vijesti/zna-li-forto-sta-je-uopce-evropska-unija/49735
Izdajnici Konakovic Niksic I Forto pricom o pocetku pregovora, koje moze da traje i 50 godina, skrecu paznju pd svih veleizdaja tokom godine njihove nametnute vladavine, a najvise zele prikriti sto su zaustavili NATO put..
Ovo me podsjeća na dolazak Ante Markovića za premijera SFRJ, a onda je nastupio haos!!!!
Druze Smidto mi ti se kunemo mi ti se kuneeeeeemo ....