Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje se Dino umješa.....
Upravo ... bavi se marginalnim stvarima, zamazuje oči levatima a nijedan konkretan problem nije riješio. Niti jedan jedini potez nije povukao u Kantonu a da nije on imao ,ili će imati, koristi od toga .. polako sve će izaći na vidjelo.
Dobro je pa se i bolovanje moze uzeti..dakle, radi se...
Nek su skinuli Mirjanu, Gold mignon je za nagradu dobio tender ko kucu, sad je sve po mjeri i redu na kojeg smo navikli od rata naovamo...
Stalno problemi u Kantonu Sarajevo, te voda, te tramvaji, te vrtići te .... samo mi nije jasno kome će sad SDA fakturisati nesposobnost?
da mije znati ko to ima imalo pameti da kaze da je nove djece malo, kolko god da ih je njih je uvjek puno jer je to buducnost ove zemlje neg se ceka koji ce se odgajatelji stelom primit a najbolje je primit sarajlice jer ce oni najvise volit ''svoj'' grad, sandzak srbija, crna gora hrvatska njemacka hercegovina podrinje centralna bosna posavina, a onda se mogu uhljebit i u kakvu politcku stranku pa razvezat javno i na internetu kako obozavaju svoj grad jer sjede na raznim platnim spiskovima, a odgajatelja je puno iako je djece malo a puno ih je jer treba odredit koja ce stranka ulupat svoje glasacke tjelo i ciji ce vrtici sarajeva biti ko ce bit direktor il direktorica ko odgajatelj ko cistac ko prvi pomagac direktora il direktorice jer treba povecat dugove i oprat novac a sljedece godine treba docekat novu djecu a uskoro ce i izbori a mi smo odgovorni gradjani pa idemo glasat za nase demokrate i nacionaliste a to sto je djece sve manje namjanje nam je bitno dovescemo bugare i rumune!!
interesuje me koja se to bolest dobije ako dijete neide u vrtic?
Neznam onda si sto ce mu mjesto u vrticu,i onako poslije bolovanja ce dobiti otkaz
čuj roditelji nervozni, moraju otvarati bolovanja, izostaju sa posla... đe to ima, odeš kod doktora i on te pita šta ti je?.. a ti kažeš "doktore treba mi bolovanje" ... on te pita; što, šta vam je?.... a ti kažeš "ma znate doktore, dijete mi ne može ić' u vrtić pa moram biti s njim"... a on kaže... "ma nije problem, kol'ko vam treba, 2, 3 mjeseca... jbš državu i pos'o, ionako ste na budžetu, boli vas Q10"... plata će leć', svakako... a eto 'nako kad ste tu da vas upitam... ko vam je čuvao djecu do sad"...
KOD NAS NIŠTA NE MOŽE DA SE ZAVRŠI NORMALNO! SVE DOK NEKO NE BUDE ODGOVARAO ZA SVOJE PROPUSTE I ŠTETE KOJE DRUGIMA NANOSI, OVAKO ĆE SE DEŠAVATI. ČINI MI SE KAO DA MANIPULIŠU SA DJECOM I NJIHOVIM RODITELJIMA? SIGURNA SAM DA SE IZA SVEGA KRIJE NEŠTO DRUGO, A NE ONO ŠTO SU NAVELI. VLADA KANTONA MORA POZVATI NA ODGOVORNOST SVE ONE KOJI SU UZROK HAOSU KOJI NIKAKO NIJE SMIO DA SE DOGODI.
...indijci spuste sondu na mars. a unas ne umiju sastavit rang-listu po kriterijima...
...sondiran um...
indijci?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta je sad problem ...? ? ? Nisu pogodili broj nikaba za direktoricu ...!!!
Roditeljima savjetujem da se raspitaju i tuže Kanton zbog svih problema koji im je prouzrokovala njihova neažurnost. Posebno ako su nastali problemi drastični, poput npr. otkaza na poslu, ili težeg oblika kazne. Iznenadili bi se za šta sve možete tužiti državu.
Pa stvarno moram komentarisati. Bitno je da su rekli do Bajrama ce se nesto znati, samo su nisu naglasili do podne ili ikindija namaza. Stoka jedna nije u stanju par stotina djece upisati u obdaniste a kamo li da vode drzavu. SDA i ostali su bacili drzavu na koljena.
Nermine Nikšiću, dođi na vlast sa SDP-om i riješi probleme, molimo te ko boga. Ti to možeš jer si NAJBOLJI. Svi za gospodina Nermina i sa SDP u bolje sutra!
SDP- Smetljari, Debili, Prevaranti
miscini ova nasa vlast nista, ama bas nista ne zna da rijesi na vrijeme
osim ako se naravno radi o njihovim platama, naknadama, sluzbenim vozilima, kolektivnim godisnjim odmoru i tako dalje da ne nabrajam