Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitam hrvatskom narodu na uspjehu. nama u bosni preostaje borba protiv dodika i ostalih nacionalista. valjda i mi jednom budemo u EU..
Bravo komsije :)
Nema takvog Osmana medju nama . Muci te nesanica i nostalgija a mrznja ti zamracila i to malo pameti sto imas .
idi obrazuj se i informisi se !
@jah Al zato imamo vas!
lako je njima, oni nemaju smrde.
@Osman, pa svima je danas jasno u Evropi da cete \"vi\" malo po malo (sto ekonomskim, a sto politickim sredstvima) deportirani u Anatoliju (bracama Turcima)..kao sto i sam velis.. To sto vam omamljuju propagandom o \"jedinoj jedinoj\"..na kraju ce zavrsiti u pronstranstvima Anatolije....gdje (budimo iskreni) vam je i mjesto...(posteno::)
Sretno \'rvati, mi odosmo u Balkansku Uniju sa bracom Turcima i \"poturicama\".
siroko vam polje
Ma ku rca vi karate Hrvatice. Pišekica ti je zagrebačka srpkinja pravo prezime činimi se Jovičević, sevkna mama dalmatinska pravoslavka iz okolice kistanja. To ti je pola hrvatske po karalo i onako se pošteno išpricalo po njima. Kad su postale neinteresantne, onda smo ih šutnuli vama da se malo seljaci zabavljaju sa svojim go vnima. I ova Nemeševa je bosanska Srpkinja Kovačević a stari joj neki klošar što se borio u HV u. E srbi moji šta vas veseli ! Ne znate ni južnu granicu a karali bi Hrvatice! Samo sanjajte ! I onu u prvom svjetskom ratu britanci i francuzi vas neskupiše po albanskim plažama. A Solunski ftont ne bijaše šesto kilometara južnije od austrijsko srpske granice ! E bre tata, tebe Tuta Bugarin uvek klao u četvrtak a baš danas u subotu? Gde te ne zakla Tuta Bugarin, sunce mu kalajisano !!!
I boli nas najviše što je Vukovar danas u Srbiji !!! Haaa haaaa haaa Koji komediografi !!! E deda deda baš si krme !!!! Deda spalio đenku !!!!
I Srbi nismo najbolji samo u komedijama vec i u ra.tovima zato kroz celu istoriju najjace sile sveta sa lokalnim kukavicama napadaju na Srbe i posle cak i gube od Srba. Poznati smo ra.tnici celom svetu. Pa mnogo smo dobri u sportu tu vas sve skupa marsiramo. Pa recimo u ka.ranju hrvatica tako i vase najbolje severina nikolina odlaze za Srbiju i govore kaku su Srbi najlepsi i najmarkantniji muskarci. Pa sta ce im tamo neki zvonimiri,kresimri ante bubimiri ... sa pimpekima kad osete prave muskarcine sa Srpskim sestopercom! A drago mi da volis nase komedije ipak smo najbolji jel tako i ako pokatolicen krv nije voda jel tako;)
Vukovar je bio odlican pokazatelj da doktrina jna je totalni promasaj. Da vojska i ako ima tehnicku prednost tu prednost gubi u gusto naseljenim podrucjima i da frontalna jna doktrina nemoze efikasno da se bori sa gverilskom udri i bezi doktrinom. Hrvati su kao pravi pacovi iskopali rovove ispod vukovara i tako su se pojavljivali na nekim mestima uvek na novo. Kad je promenjena doktrina hrvati su katastrofalno porazeni i taj poraz vas boli i dan danas kur.vatska je bila primorana na potpis mirovnog plana da spreci daljne prodiranje vojske u hrvatsku jer tada je imala slomljenu kicmu i nije mogla da se odbrani.
Koja vojska Republike Srbije? Ona kojoj su sve gardijske brigade zauzimale Vukovar 3 mjeseca i na kraju ga nisu zauzele neko skašile !!! A branili ga civili sa desetak lovačkih pušaka. U Gornjem Milanovcu mobilizacija bila ispod 5% ! Nazvali ga Gornji Tuđmanovac. Vi ste Srbi samo bolji u snimanju filmova i to komedija. To vam priznam mada ste sami sebi snimili tragi komediju. Ili kako deda Pantelija reče: Deco moja, koje vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti ! E deda deda, baš si krme !!!!
I ono nije ukupni dug ku.rvatske vec je to samo vanjski dug kur.vatske e jesi prig.lup!\" Nego us.rase ajde vi u eu slobodno sretan vam put sa pesmom \"da vas nikad vise ne vidimo!
HAHAHHAHHAHA koji si ti patolosko oboleli la.zov 20.000 a VRSK imala sve skupa 25.000 vojnika! http://www.youtube.com/watch?v=dLEhpckevow&feature=related A evo ti tvoji ku.rvati ili bolje US:RASE!
Moly znam taj snimak covek je vojnicki cestitao i predo vojnike da ne ginu bez veze i nije ih bilo 20000 ne pretiravaj. pitaj jesu li i dan danas zivi i zdravi svi oni hrvati koje je razoruzo Mladić i poslo ih kuci ili oni sto su bezali skupa sa civilima pred Muslimanima preko RS-a pa svi zivi i zdravi. Nas spasili amerikanci .. pa ti nikako da shvatis da vi bez amerikanaca nebi ni krenuli a to nas spasili te fore..za gl.upe ko i ti pa znas Srbi smo imali 72% bih postignut je dogovor i bih je podeljena na 51% za dva i 49% za jedan narod. I posle povlacenja VRS staje bas na 49% a hinje us.rase i ba.lje hteli da iskoriste situaciju i opet pogaze vlastitu rec i obecanja i onako ku.rvinski po cemu ste poznati iskoriste situaciju al amerika je dala rec pre potpisa i rekla stoj ba.gro kuk.avicka! I ne zaboravi Vojska Srbije samo je cekala da vas smrvi nije se mesala! Nego koja ste tek vi meizerija od naroda od 4 mil 80% bivsi poturceni ili pokatoliceni Srbi ijos pricate SRPSKIM