Intervju za "Al-Jazeeru"
0
Zukorlić traži autonomiju Sandžaka
Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko to kaze da se muslimani protive otcjepljenju Republike Srpske. Nikad se nije i nece pitati nekih tamo, kao sto su; Kakanjac 31.10.2010. u 18:05 YU-Star 31.10.2010. u 19:39 i jos masa njh, nego kako kaze glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić. Znaci oni ne mogu sa srbima i imaju prvo na otcjepljenje, srbi koji imaju isti razlog nemaju pravo da se otcijepe.
DE GA HODJA POLABRNJAJ KAO DESERT ZA IFTARSKI RUCAK ! DOBICES NEZAVISNU CELIJU U PADINSKOJ SKELI ! SERONJA !
Gospodo Bosnjaci . Koliko vam treba jos vremena da shvatite , da nema nista od Islamske drzave u Evropi i nikada je necete imati . Evropa je Hriscanska i tako ce ostati .
eh kamo srece da probaju da nas \'isprcaju\' muslimajmuni iz te tri opstine gde su preostali neka vecina za jos mozda deceniju dok nestanu prirodnim preseljavanjem u trougao zvani 24%... nestali bi za 73 sekunde i to uz sve podrsku EU, a on neka samo ide kod arapa to ce mu sigurno pomoci od strane civilizovanog sveta a ne kozoyebaca...
nemavisekomadanjasrbije
Srbija je propala drzava :) Hocemo referendum za nezavisnu RS (Republika Sandzak )
http://www.youtube.com/watch?v=HsR2x2v-xVo&feature=grec_index
Ma šta nas briga za Sandžak, to je dio druge države i nije mi jasno zašto bih mi podržavali ovog muftiju. Čitao sam o njemu, tamo ga ne podržavaju svi Bošnjaci, čovjek umjesto da obavlja vjerske poslove, dao se i u politiku.
Vlasi non stop ponavljaju da su regionalni lideri a meni se cini da su najugrozeniji narod u regiji. Ko stigne isprca jih i ti muski
znaci al dzazira je pocela da zagadjuje i ove prostore sireci propagandu i trujuci i kontaminirajuci i ove prostore...cudni su putevi gospodnji, nekad neko i ne zna da radi sam protiv sebe, uskace sam sebi u stomak. bicete vi prava evropa, sa svim mogucim evropskim vrijednostima, samo to i nista vise.
ludnica.... al jazira u bosni...sandzak trazi samostalnost...vejika ajbanija se vec formira....bice belaja al ovaj put malo drugaciji ishod dogadjaja...
ajde sikter, dao ti je tadicoglu milione pa trosi i sipaj svoj otrov malo tamo sa silajdzicem na klupi u parku u curki, bleeeee...dobices...zabranu lajanja. a tamo ces trubiti na arapskom samo, pa ako te neko razumije, nek izvoli.
op. iz.djeno u glavu!!!
ja licno mislim da ne da vam treba dati tu opstinu, vec udariti visoooki zid i da se onda ne pojavljuje ova ruzna spodoba sto izigrava politicara u javnom zivotu nas prisebnih, nosite ga u pm. jes ruzan brate. i pogan.mars tamo u dzamiju, ebo te politika, nije ti to posaO.
posto je pola sandzaka u crnoj gori, mozda vam milo da...posto je dao pola siptarima, mozda i vama udijeli, ako budete dobri.