Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=S_WgoR2K_cU svaka čast ! Zukorlića za šejhul-islama Balkana !
Muftija do kraja ,samo naprijed legendo..
___ Baljo, a kako je ono islam došao na ove prostore? Sa baklavama, tulumbama i zumbulima? Neprovaljuj se molim te, došlje ste ovdje na tuđoj zemlji, i to dobro znate. Čak i da ste i najviše stradali u ovome zadnjem ratu (što je dokazana neistina, jer je na svim stranama bilo žrtvi i zločina), to nije ni 2% vaših tj. turskih zločina tokom 400 okupacije zemlje. Zato ne kenjaj, molim te. I IZ BiH, kao jedna iridenistička-fašistička institucija, koja baštini okupatora, i slavi zločine azijatski hordi (primjer ona zelena zastava na minaterima džamija), nije ni najmanje kompetentna da nekome soli pamet, i palamudi.
Hvala Zukorliću, Ceriću, Bakiru, Radončiću i svim ostalim Muslimanskim velikanima koji rade dobro za naš narod i braću na Sandžaku. Uz Božju pomoć uskoro čemo živjeti u jednoj domovini Bosni a nevjernike čemo potjerat jednom zauvijek.
Muslimani iz Sandzaka i muslimani iz ostatka Srn=bije nisu isti narod. Mislim da bi Srbi muslimani, iz BG, Sapca, Loznice, Subotice, itd. trebali imati drugog \'\'vodju\'\' od Sandzackih muslimana. To nije nikakva losa stvar....jednostavno nisu isti narod, ne misle isto, nemaju istu proslost. Srpski muslimani su okrenuti ka Beogradu, dok su Sandzaklije okrenute prema NP. Vise poglavara jedne religije nije neobicno...i u krscanstvu naprimjer, kod protestanata, svaka crkva ima svog poglavara.
Aferim brate Zukorlicu...ti ces biti Islamski vodja Islamske drzave od Bosne do Sandzaka akobogda...nase vrijeme tek dolazi nas Gospodar nam je obecao pobjedu u Kur anu...za to se trebamo i boriti za Balkanski emirat
i hodže i popovi i fratri mogu da ga ............ali onako sa merakom
moRe moRe đenerale, samo dobro podmaži traktor da te može odnijeti na sigurno do Sremske Rače, jer se više nećemo zaustavljati pred Banja Lukom tako da će vam ostati još samo Užička nahija
hahahaha uzmi ili ostavi hahahaha... more turci nije li vam vise dosta ili opet trebamo u ciscenje?
@ homer - i nas Bošnjane za vama srpskim pushikurcima, podrumashima, uhljebljenim FGR-ovcima i sličnoj e-liti. Kad Smrdi opet krenu ja znam da će Sandže bit uz mene na crti, a vi ste gori i od ch.e.t.n.i.k.a. Bijedo ljudska. Pozdrav braći iz Istočne Bosne, takozvanog novopazarskog Sandžaka!
@Srphchad TO MUJAGA, SRBINE...VIDI SE DA NOSIS SRPSKE GENE U SEBI I HITL.ER JE MRZIO JEVREJE JER MU JE BAKA BILA POLUJEVREJKA..
jadni srbi sa njima...
kakvi su ovo tele-tabis?
Za ovu Srpchad ili ti ga \"Turski oddrk\",dzabe vam je opet bacati kost medju Bosnjacima BiH i Sandzaka jer je to JEDNA DRZAVA i jedan narod!Dolazite ovdje sa svojim iiiimbeciiilskim komentarima a potpisujete se sa Sandzo ili slicno.Isto radite po SVIM BH forumima.Nick vam je obicno-Hasan,Bosancheros,Sulejman itd.Ja znam da krv nije voda ali ako ste se odrekli vjere pradjedova i postali Turski oddrk ne morate nam opet dolaziti ovdje svaki dan.Znamo da vas vuche krv vasih predaka ali..popustite malo.. PS:Jako mi je drago da je onoliki broj bosanskih pravoslavaca sinoc navijao za BiH,za svoju jedinu DOMOVINU...
treba da se napravi dogovor da novi pazar budi glavni vjerski grad bosne