Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko nije okrvavio ruke u 2 svjetskom, taj nije ni zavrsio u nekakvoj jami. eh da smo bogdo i mi nakon daytona ovako sa koljacima, umjesto da ih gledamo u sudnici u haagu kako se cerekaju i sprdaju, ako uopste zavrse u haagu a vecina nece.
bravo abc! zivjeli ponosni gubitnici drugog svjetskog rata ciji je vodja imao zdjelu ljudskih ociju u kancelariji i koji su branili slobodu i demokratiju svih drugih i drugacijih! dole partizani i amerikanci koji su bacili atomsku bombu nakon kapitulacije japana i dole crvena armija koja je sprzila berlin kad je sve vec bilo gotovo!
kakvi partizani, takav i onaj ko ih je vodio...
ti govori u sovje ime, niko ti ne brani da tvrdiš da si divljak, kao što su bili ovi ćetn... hoću reći partizani...
tako je i pionir !
partizani su bili bog i batina za nas balkanske divljake