Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirne demonstracija aha kako da ne , sa fantomkma na glavi kukavice ko po Sarajevu 1992.g. udri bagru četničku:))))
KOLIKO POSTOTAKA SRBA IMA U NEKOJ DRŽAVI, TOLIKO JE POSTOTAKA ISTA NESTABILNA. 😉
Toooooo policijo, goni zečeve četničke, nema više jna da štite miševe majku him četničku, deri policijo yebo im putin majku zadrtu, zaostalu, nafuranu HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
crnogorci drzite se, ako im sad popustite eto vam republike srpske u pola drzave. mi smo pojeli govno sto nismo na vrijeme rastjerali bandu suzavcem i pendrekom. onda su nas isti rokali VBRovima i ubijali djecu snajperima.
drzte lopova III Balkanski rat je samo na papiru. Srbija, Rumunija i Bugarska zajedno nebi mogli da zadrže Vojvodinu - Kosovo je već samostalna država. Okruženje ovih država je sada veoma nezgodno za takve poduhvate. Osim toga zemlje na Crnom Moru su vć u kontra alijansi!
Gdje god ima ovih srba, tu napretka nema.
salji djikane odma kod njihovog cace draze na onaj svijet, pola ovih se zbog azila u njemackoj tuklo sa policijom.
Vrlo je zanimljivo kako svaka vijest - ali baš svaka, bila ona o koncertu Dine Merlina u Beogradu ili demonstracijama u Podgorici - dovede do spoznaje kako smo bolesno društvo i koliko su pojedinci poremećeni. Možda Klixova terapeutska svojstva dovode do toga da talog kroz tastaturu iz nečijih glava dođe u javni cyber prostor?
Isti scenario kao u februaru 2014. Samo za razliku od 5000 policajaca koji su plakali od straha (samo su hrabri kad im ko na plate udari), u Podgorici 200 policajaca rastjeralo 10.000 zaludjenih ljudi.
..isti scenario?Nisi ti dobar:))
putin i koštunica na aparatima.respekt za cg policiju !
http://www.vijesti.me/vijesti/situacija-u-gradu-se-smirila-857284 02:12: Jedno lice je u razgovoru sa istraživačima Građanske alijanse izjavilo da je u prostorijama CB-a pokušano da mu se podmetne fantomka, navodi se na Tviteru nalogu Alijanse. UH šta im se na sličan način podmetnulo fantomki i oružja u Sarajevu 1992 ! :))))
UMVI , UMVI Vojo Na vlasti je MILO A sad svi u NATO kako god da bilo !
Stoka neradnicka
Neka vide nasi uhljup policajci kako se brani zemlja i njen ustav,dali se sada imalo stide ako imaju stida i obraza,saka krimosa-placenika zapali presednistvo i tolike jos zgrade i toliku nam stetu napravise isti oni koji sada pale C, Gori,dakle beogradski trubaci i dalje trube,podrska policiji i ako Milo nije cist,bolji je od ovih ,,,,,
21:30 Lider DF-a Andija Madnić, inače četnički vojvoda, zatražio je od policije da oslobodi prolaz da poslanici DF-a uđu u zgradu Parlamenta. Policija je taj zahtjev odbila. Pametnom Dosta , deklarisani četnici i oni nesto traze ne daj se MILO !!!!!
"Pa bombardujte malo i nas, nijesmo ni mi sugavi."- Crnogorci 1999. Eto ih sad na pragu NATO-a i Srbi svim snagama pokusavaju to da sprijece. Nije dzabe ova vojna vjezba kod nas "Brzi odgovor"! Eh, kako BiH ugurati u NATO, to je pitanje.
snimci sa okupljana danas pokazuju cetnike iz bara koji sa nekom dzikankom plavusom pjevaju mi smo srbi cetnici iz bara, a u susret im dolazi pop koji ih blagosilja.....dzikanska posla
Ulcinj goriiiii
Evo sanse da uletimo u Sutorinu!
...sad ga lomi :))
Srbine, stipu se politike, uhvati se libri, ali od prvog razreda osnovne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)