Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpska posla
Sjetimo se sa sjetom vremena kada su novinari mogli biti prijetnja za vlast ili nacionalnu sigurnost....danas laje ko hoće šta hoće a vlast se ne mijenja... čak ih lajanje učvršćuje. Medijska pažnja i pluralizam mišljenja je danas vrijednija za vlast od ušutkivanja pojedinaca. Više glasova i mišljenja znači da plijene više pažnje i to besplatne, što znači jača vlast. Kako držati pažnju gledališta 20 epizoda kamo li 20 godina? To su prava pitanja našeg vremena.
Država gdje su mafija i ubice na vlasti. Biju sve redom, od novinara, pa Stambolića i sve do premijera Đinđića. Egzekutor državna bezbjednost 😋
kakvog Curevije,ccc...Curuvija-Curuvije