Aktivisti pokreta "Occupy Croatia"
0
Zaustaviti prodaju prirodnih bogatstava i javnih dobara
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@wing , zbog privatizacija koje su "tipovima" poput tebe donjele bogatstvo , danas imamo ogroman broj nezaposlenih i ekonomiju na koljenima. Telekom , Elektroprivreda i neke druge kompanije od vitalnog drzavnog interesa ne smiju biti privatizirane. Te kompanije su dio ukupne prirodne arhitekture drustva i njeni vlasnici su buduce generacije koje trebaju da ih naslijede.
Hrvatska Vlada radi pravu stvar. Postavlja sve na svoje mjesto kako i treba biti u tržišno orjentisanoj kapitalističkoj ekonomiji. Slovenci to nisu uradili pa gledaj krize u Sloveniji. Hrvatska vlada radi ono što su uradile vlade Poljske, Češke, Slovačke, Latvije itd. davnih dana. I Grci su pred bankrot došli jer im je skoro sve bila državna imovina. Država je najgori vlasnik kapitala. Socijalizam je propao. I mi što prije privatizujemo sve, prije izlazimo i iz ekonomske i iz političke krize.
hahahah pošto 10 metara ostrva, hehehe sada ima da doživite pravi EU standard i to rumunski i bugarski.
Tako je govorio i naš SDP dok je bio u opoziciji. Vidjećemo šta će se dešavati.
ne zelimo u EU, ne zelimo novo ropstvo!