Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lazni Pipo seselj je jedna obicna zvjer na dvije noge koja nema svjesti sta je COVJEK!Ko i 95% nacisticke srbske kolektivne paranoje!Imas dokaz samo kak svi poricu Haaski sud i onda znas sta su i kak razmisljaju.Bijeda izasla iz ukrajisnkih prahistorijeskih pecina,dosla do knjige i sapuna pa misli da je neko!ZIVOTINJA I ZVJER OSTAJE sto je! Civilizacija nije za krvolocnu zvjer pa cak ni suma jer i po sumi ce klat sta stigne! Sve u svemu ovaj na slici je jedna obicna svinjska krvolocna zvjer,nacista i fasista,genocidas i ubica bez svjesti i casti!Pogledaj samo slike u Vukovaru poslije ratnih zlocina u kojime je ovaj na slici licno ucestovo\'o i znas ko je!Djubre od krvi i patoloskih srbskih primitivnih nacistickih celija!Crko u najgorim mukama zvjeri! Pocelo u Vukovaru zavrsilo u Srebrenici!Don\'t forget!BiH4EVER!
5 covjeku za duhovitost, al da hoce odapet vec jednom
a zna on već zašto je tamo...a neće biti malo. Pa ne skupi za brojke i slova, na taj nivo...
Šešelj je izludio tužioce haškog tribunala.Za 7 godina nisu mu ništa mogli prikačiti i ne vjerovatno neće.Iako ga osude biće vjerovatno na 6 ili 7 godina,a on je toliko i odležao.
Poremecen je onaj covjek koji pod uticajem tudje propagande zasniva misljenje o nekom covjeku, a ne onaj covjek koji ima svoje misljenje i svoj stav!!! Ti si poremecen!
Odakle ti deb.ilu znas da je on ratni zlocinac... za 6 godina koliko je u Hagu nije iznijet niti jedan relevantan dokaz da je vojvoda pocinio i jedan zlocin! Prati malo sudjenje, a nemoj pod uticajem antisrpske propagande unaprijed osudjivati nevinog covjeka, jer svako je nevin dok se ne dokaze suprotno. Ti bi kao musliman trebao znati, a Seselj bolje zna i o islamu od tebe, da je bolje da 1000 krivih bude na slobodi, nego jedan nevin covjek u zatvoru. A njega u Hagu terete samo za slobodu misljenja i za govore koje je drzao!
Kakav \"vojvoda\", covjek je umni bolesnik i psihopata! A cim se neko moze solidarisati sa ratnim zlocincem, ocigledno da mu je potrebna strucna psihijatrijska pomoc! ;)
Napokon da se slozim sa tobom, da su svi ljudi iskreni ko vojvoda Seselj, ovaj svijet bi bio mnogo ljepse mjesto za zivot !!!! VOJVODA4EVER
istina je da je ovaj genijalni Sarajlija profesor -doktor Vojislav Seselj postao Slobin besni pas ali mu skidam kapu za iskrenost i inteligenciju BIH4EVER!
http://www.youtube.com/watch?v=mY-PaNNPbzk&feature=PlayList&p=A316D9CF0BFD441B&index=0&playnext=1 http://www.youtube.com/watch?v=z7cfjOiqkEU&feature=PlayList&p=A316D9CF0BFD441B&playnext=1&playnext_from=PL&index=1 http://www.youtube.com/watch?v=Xzgob1omATA&feature=PlayList&p=A316D9CF0BFD441B&playnext=1&playnext_from=PL&index=2 http://www.youtube.com/watch?v=yuOsk6u86nc Za sve one koji ne znaju svoju istoriju, neka poslusaju predavanje genijalnog prof. dr. Vojislava Seselja!
e jes im se natreho matere svaka cast VOJVODO
Ovo je moj idol.
JE LI POSTOJI I JEDAN HAKI OPTUZENIK IZ SUSJEDNE NAM DRZAVE (SRBIJE) ILI SAMOZVANE RS A DA NIJE ISMIJAVAO HASKI SUD? N E M A I NEKA GA ISMIJAVAJU KAD TRIBUNAL DOZVOLJAVA.