Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@--`-- nece on da ratuje,ne brini. kukavica samo serki ispred kompjutera dok ga zena ne pukne bokserom i otjera da guli krompir
iskreno receno boli me neka stvar za kosovom i za srbijom. Njihova posla
@KOSOVO REPUBLIKA NABIJEM I TEBE NA .URAC I SVE KOJE HOĆE RATOVATI KRETENU GLUPI
HVALA BOGU DA KOSOVO PRIPADA ALBANCIMA. BRAVO ALBANCI. A STO SE TICE SMRDA, ONI MOGU DA GLEDAJU SA STRANE I SUTE. SAMO JOS MALO NEKA PRICEKAJU I RS MI SE SPREMAMO ZA RAT.
A Vi muslimani, da ste pametni zaboravili bi na RS
jel to idu da proslave sa bracom albancima?
Srbi da su pametni odustali bi od Kosova i ne bi dozvoljavali medjunarodnim spijunima da manipulisu sa nama balkancima. Cak sta vise, u inat tim istima, Srbija treba da uspostavi diplomatske odnose na najvisoj razini i na taj nacin bi se ucvrstila ekonomija i osigurao progres na nasim prostorima.