Na prijelazu Debeli brijeg
0
Zaplijenjeno 350 kilograma skanka
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo ... ovo je preneseno...prepisano sa (SRNA) drugo....vi ko upuceni ???
kakva steta
Opet iz Albanije pa sta rade ti krimosi NATO .
a ovo bijelo u kesicama na slici je je bas skunk srolajte si jedan spliff skunka i koncentrisite se vi malo. koncentrat marihuane, ccc
Amidja tako je.. koncentrat THC se naziva Kliff A skank je vrsta marihuane tacnije nastao ukrstanjem tj. Hibrid
I jos eVra... jelibreeeeee pa nismo u Srbiji
opet SA-X u punoj formi. :D I love SA-X cuj skunk koncentrat marihuane hahahahah. joj hmm mozda koncentrat THC-a?! kako nesto moze biti koncentrat biljke?! Moze biti samo njenog ekstrakta. Ali u svakom slucaju skunk nije nicega koncentrat, vec sorta marihuane iliti kanabisa. fakat ste likovi hebo ga tito mrtvi, pa daj malo bar google oFo ono pa onda objavite.