Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga opet. Pocelo je. :(
ovo nikako nije dobro po BiH.. mogu oni mene lagat, al ako se zarati dol, niko nista ne garantuje..
kolji sve havla
ni jedan normalan komentar nisam procitala :(((
noz kolac jasenovac,noz kuka banjaluka jebi te im mamu
neka igre počnu
Ma kakav rat nema nista od toga............ Samo treba siptarima uvesti vizu za bosu i srbiju pa neka mami svojoj glume gospodu. Cuj nedaju uvoz iz srbije a bosni stavili taksu 10% Ma barate viza 1000 eura za sedmodnevni boravak u bosni.
Nadam se da će razum prevladati i da će sve na ovome ostati. Samo se bojim da Evropa ne odigra opet hinjski i samo im proda oružje.
sad ce eskalacija sukoba :D
prodajem sljadoljed od serbkinja mljeko iz kosovska mitroviće, praodajem sljadoljed od serbkinja mljeko iz prišćina..prodajem sljadoljed od serbkinja mljeko iz Peje...pa ko volji nek izvolji...
SRBIN je jedini -SVETI COVJEK- i BOG mu je dozvolio da posjeduje SVE SVETE ZEMLjE,tako bilo i vjecno ostalo !!!
ZAISTA je Srbijanski narod MIROLjUBIV i do maksimuma>STRPLjIV,ali se nadamo ipak da nece dozvoliti nikakvo nasilno otimanje dijela njegove ZEMLjE !!!
Sandžak je sveta bosanska zemlja! Vojvodina je sveta mađarska zemlja! Kosovo je sveta albanska zemlja! Nandofehervar/Bjelograd je sveti turski grad! Svi su Srbi - osim Srba hahahahahahahahaha
srbi s-m-r-d-e..
ALBANCI, KRVI IM SE NAPIJTE !! AMIN !!
Ja sam verovo da su Srbi teske kuk.avice ?A oni idu i prema natu i prema sipcima stvarno ne bi mogo reci da nisu hrabri Kako sad ovo goloruki mladici razaraju a sipci ne sme da priđu ni sa specialcima.
što bi rekli vlasi...kosovo ej srce srbije...ali u k.u.r.c.u