Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad će Srbi raspisati referendum da se otcijepe od svijeta :D
Zahvaljujem časnim pripadnicima bošnjačkoga naroda na čestitkama!
Svaka cast generale! Srbi oluja je prosla,sad vas pogodi uragan...HA HA HA HA HA
General im obijao trafike 80- tih po Francuskoj i krao zvake hahaha, provjerite da li je istina? Sitni sibicar hahaha....imate po Sarajevu takvih koliko hocete, samo dajte cin i slavlje buhahaha
A sada su na redu sljedece presude: 1. Ukinuti neopravdano dosudjenu Republiku m.rsku 2. Ukinuti neopravdano dosudjenu granicu izmedju RH i BiH i proglasiti jednu drzavu. Hvala Klixu na svim pokusajima cenzura ali ja imam vise IP adresa nego vi mozga. Odustanite, imam pravo da se zovem kako se zovem.
generali ANTE GOTOVINA MLADEN MARKAC I SEFER HALILOVIC oslobodjeni su krivnje da su ucestvovali u zlocinackom poduhvatu jer nije zlocin braniti svoju domovinu...
napokon i nešto fino da se desi, sve najbolje i čestitam
NOZ KOLAC JASENOVAC
Evo ispekle su se hurmasice, slatko i meza je na stolu :))) Bravo generali, časno, slavno i dostojanstveno se brani svoja domovina !!!
posteno!!
OVO JE SMIJURUJA OD SUDA JUČE KRIVI STO POSTO OSUDJENI PODOBRO A DANAS SLOBODNI , KO DA SU IH PRVI PUT SUDILI MESARI A DANAS SUDIJE , HRVATSKA VOJSKA U NATO-U PA DA BUDE JEDNA ČLANICA ODNOSNO NJENA VOJSKA ČINILA ZLOČINE U RATU , DJE TO IMA A I SUTRA HRVATSKA U EVROPSKU UNIJU PA DA MORA ISPLAĆIVATI ODŠTETE , OVA PRESUDA JE STVARNO SMIJEŠNA , ŽALOSNA EVROPOOOOOOOOOO
ja se ne bih radovao jer se slicno moze desiti i Karadjicu i Mladicu odn.mogu isto dobiti osslobadjajuce presude i sta tada??Ja se ne radujem ovim presudama hrvatskim gneralima .to za nas nije dobar znak.
Sirom Bosne ZA DOM SPR.EM.NA straža, crno.košu.ljaša Kralj.evica Bl.aža. Ja.s.eno.va.c i Gra.diš.ka Stara, to je kuca Maksovih m.e.sa.ra. Kroz Sarajv\'o kamioni žure, voze crnce Fran.cetica Ju.re. Zapad Bosne, peti korpus sine, casno pamti oluju Go.to.vine. U Capljini, kl.ao.n.ica bila, puno Sr.b.a Neretva nosila. Oj Neretvo teci niza stranu, nosi Sr.be plavome Jadranu. \'ko je mogo zamisliti lani, da ce Baj.ram slavit partizani. Palce Ratko, place Rašo iz tamnoga Haga, Slobo Slobo nema nista od Bosne i Karlobaga. Tko je reko, j.e*o li ga ca.ca, da se H.O.S nikada ne vraca. Pav.el.icu, ti si naša straža, uzmi komunjaru Covu, a vrati nam Blaža. Moli ti se Bože, naša savijest cista, cuvaj Hrva.tsku i Bos.nu od s.r.ba i komunista. Ne bojimo se n.o.ž.a, ne bojimo se ž.i.c.e Osveta ce biti, radi Sre.bre.nice Sjajna zvijezdo iznad Trebevica, pozdravi nam A.n.tu Pav.eli.ca.
U Srbiji je zabranjeno koristit rijec \"Gotovina\" sad samo kes.lova,pare..
Sretan dan za Hrvate i Bošnjake a jednako i za Srbe,samo što to oni ne mogu shvatit da tek kad se odreknu agresorske politike mogu bit dio Evrope.Pozdrav svim miroljubivim ljudima na prostorima ex YU.
Jadni ovi mus.lim.ani kako se raduju, a da znaju sta ih ceka za par godina cutali bi :-( Ovo vam je samo jedna od priprema za oslobadjanje Kara dzica i Mla dica. Ucite jezike, edukujte se jadni, nemojte samo svetu knjigu citati... Za one rijetke koji govore engleski evo vam link pa citajte kako se priprema rusenje majveceg mita o srebre nici u zapadnim zemljama. http://de-construct.net/?p=6082
Čestitke generalima na slobodi. P.S.srboši,ako vam je krivo, POPIJTE KONJUSKO PIVO!!!!