Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kej budu došla oba antifašista?
da te kosti rskam..uuuff
@neutron,@atew,crveno se opet nosi,crknite
Mi trebamo posvetiti paznju ovim nasim komunjarama(tj. sve ih u logor pobacat)a hrvati nek brinu o svojim.Inace,komunjare u nasoj zemlji su ili ljudi iz dijaspore koji su tokom rata hrabro pobjegli pa se vratili poslije da nama sole pamet,ili su srbi koji takodje hoce da sole pamet narodu.
treba da glasi ovako \'Nakon što su im \'fašisti\' odbranili guzove zagrebački podrumski miševi, \'slučajni prolaznici\' na čelu sa pripadnicima Pete Kolone izlaze na ulice Zagreba da prde i smrde u slavu najvećeg sina srpskog naroda, Kralja Velike Smrdije Adolfa Visarionoviča - Tita\'
@ dfs - nije, kod nas u obitelji nikad nije bilo fašista, pa samim tim ni komunista, budalo. Nego, kako je na Palama, puca li se?
Bitka na Sutjesci. S jedne strane kanjona stoji Tito, s druge Musolini. Viknu Tito na Musolinija \'Fašistooo\', Musolini na nj \'Komunistooo\', a eho se vrati iz kanjona \'istoooo, istoooo\'
@Neutron Tata ti je crveni bio kad te pravio.
...samo da te informišem da si dobio dijagnozu...
Kod nas bi se malo ko odazvo.
Smrdljivi crveni gadovi, na planeti ne postoje veći fašisti, šovinisti i licemjerni ljigavci od vas. Smrt komunizmu, sloboda narodima!