Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prva uspješna Bošnjačka šprotska disciplina ❤️
Islamska zajednica u Hrvatskoj obilježava 105. obljetnicu otkako je Hrvatski sabor (27. travnja 1916.) donio odluku kojom je islam prepoznat kao jedna od ravnopravnih religija. Samo je jedna zemlja u Europi koja se može pohvaliti tradicijom duljom od ove koju imamo u Hrvatskoj, a to je Austrija.
Pa Hrvataka je 1916 i bila Austrija. Djiha djiha djiha ha
Nadam se da su svi ucesnici (a narocito iz egzoticnih zemalja) napustili Hrvatsku. Ne bi bilo ni prvi ni zadnji puta da se neko " izgubi" ili zatrazi azil.
😂
Ovo je oropast
Mashallah❤️
cuj ovih napacenih kamenjara i hrvata, mora da su im ga njihovi poglavari duboko gurali kad su bila djeca pa im mozak ostetioi
Boze sacuvaj cime se narodi na ovim prostorima bave...kozojebi
Bravo! Čestitke svima! ❤️
Šnjooci , vi ste samo za bauštelu i za viceve.
Hrvatska je jedna od rijetkih država u Europi, pa i šire, koja je još prije stotinu godina priznala Islam kao službenu religiju. A samim time zagarantirala je sva ljudska i vjerska prava muslimanima u Hrvatskoj, na što hrvatsko društvo može biti osobito ponosno, jer smo upravo mi među prvima u Europi to učinili
Hahaha, joj takmichenja, mati mila.... cega se sve ove religozne budale nece sjetiti... ima li gdje takmichenje u citanju Biblije 'sa zad'?
Vidim više od pola curice. svaka čast. tolerancija , ravnopravnost, antifašizam....
Islam u Hrvatskoj – model za cijelu Europu
Prigodom Kurban-bajrama predsjednik Mešihata IZ-a u Hrvatskoj, muftija Aziz ef. Hasanović, izrazio je zadovoljstvo položajem i razvojem muslimanske zajednice te pohvalio model rješavanja islamskog pitanja u Hrvatskoj. Pritom je predložio inicijativu koja bi ponudila Europi da prihvati isti model te da se jednako tako traži položaj za kršćane u islamskom svijetu.
Hrvatska se jako dobro brine o muslimanima, stvarno se smatramo istima kao i bilo koja druga vjerska zajednica. Zanimljiva činjenica je da je u Hrvatskoj naš vjerski brak automatski priznat kao građanski, pa nemamo potrebe ići kod matičara što je, na primjer, slučaj u BiH. Tamo, iako su muslimani prisutni u puno većem broju, njihov vjerski, šerijatski brak nije priznat kao građanski, nego to moraju naknadno ići rješavati u svojim općinama.
A razbijanje kokosa glOooovom