Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i lenize kosuljasi.... do kada?? sve sama bagra primitivna... cuj saveznici, kao ovi sa zapada nisu isti primitivni fasisti??? jesu, sve go seljak... o cemu vi pricate?? nemate pojma, ali svi ti pokreti su , na zalost plodno tlo nekim neo-nacistima, koji ce biti jos gori, budete li se sekali sa ovima od prije.. bicete sokirani date li im na osnovu toga zamaha..
Tužite ih, mamu li im!
@ dado ova tvoja redakcija klixa mi ne dozvoljava da ostavim komentar na tvoj prethodni post hvala im od srca
Pročitaj malo o četnicima šta misle saveznici iz II sv. rata, ko je nagradio čiča Dražu pa onda komentariši svoje gluposti!!! To što je Tito htjeo da izjednači sve narode u učešću u fašizmu to je sad druga stvar! Ratne zločine niko ne spori , bilo ih je u sve i jednoj vojsci i onda i sada!!! Ipak si ti samo jedan nemoćni islamofundamentalista u pokušaju:)
@ dado sto se nerviras, pa ti i jesi cetalj i time se cak i ponosis ! ja sam te samo nazvao pravim imenom !
Bossyxe vehabijo neću ništa komentarisati jer oni će se sigurno dogovoriti:) crkni islamofundamentalisto:)
Može nas Kosorova za P.E.N.I.S povući !!!!
cekam u.sta.sko-c.etni.cke komentare likova kao sto su: markan ili dado banjaluka da nam pokazu visok stepen/razinu \"medjusobnog uvazavanja i tolerancije\" !
Ne moze Srbija klati po hrvatskoj pa onda svojim zrtvama i da svira povrh svega.To vam jedino prolazi u Bosni kod glupih Bosnjana ,one koje ste do juce servi klali i silovali a danas vam ti isti drmaju guzicama po koncertima jana ,ceca, meca,brena itd.Do groba odsteta, polako i uporno,samo naprijed CRO-Srbiju po dzepu udariti a ukoliko zaprijeti onda opet Oluju, pomesti bagru.
Sve dok se sve i jedna jasenovacka zrtva ne umiri pod zemljom na ovim prostorima nece biti mira.