Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sta hrvatska kultura, pa veci su konji u nas u bih
pa ovakvih vijesti ima milijardu, to je tamo hrvatska i njihova kultura
CIGANCE STA ZELIS RECI STIM OVI KOJI NE ZNAJU GDJE JE ZADAR KAO TEZE CE DOLAZII U HRVATSKU \' NA KOJI NACIN TO MISLIS I DRUGO KOME JE T STETA BOSANCIMA ILI HRVATIMA \' SREM SE NA VAS I VASE MORE SMECE STE CRNA GORA ZAKON
-Ja sam samo vidio da je vozio 150/h.
Ovog covjeka su pretukli cigani. A ovima sto ne znaju sta je i gdje je Zadar, samo da kazem da ce uskoro sve teze dolaziti u Hrvatsku.
Da bog da ti neko oca zasluzeno pretuko!
Dotični napadači su Romi, a ovaj naš Hrvat je pametan što je izašao iz auta kako bi se sa njima suočavao. U autu je bila i njegova trudna žena. Helou pameti !?:))
I to je hrvatska.....
Hajd ga znaj šta je bilo. Možda je prebijeni i zaslužio. Ja ih znam u mom gradu jato kojima treba dobro palijanje. Ne vjerujem da je bezveze i ovaj dobio.
bolest
ko je taj zadar?
u Afghanistani.
pa sta? gdje je taj zadar?
aaa pa ti gasaj haveru