Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
partizan potpisujem
Najveće Ustše na svijetu!
pa idiote jesi ti bio u pristini, djakovici, gnjilanama, tetovu, gostivaru, travniku???
@@zulio, Zadar-Zara je u te 3000 godina bio svačiji, ponajmanje hrvatski. Bio je bizantinski, mletački, ugarski, turski, francuski, talijanski, a tek od 1945. hrvatski.
Sto se digoshe ovi turbo dizelasi da brane svoje idole buahah...
Svaka cast Zadar! DON\'T FORGET! POCELO JE U VUKOVARU ZAVESILO SE U SREBRENICI! Imaj u ucima sav NACISTICKI i TERORU srbo-folk KRVOLOCNIH DIVLJACKIH HORDA UBICA BEBA,DJECE,DJEVOJAKA,OMLADINE,BOLESNIH,STARACA td...Turbo folk ubica krvava ceca i dana danas pjeva,da Bog da gorila u vjecnom paklu srbskog nacistickog fasistickog turbo folka zajedno s krvolocnim arkanom! DON\'T FORGET! POCELO JE U VUKOVARU ZAVRSILO SE U SREBRENICI! BiH4EVER! BiH4EVER!
a što su moderni glavni su u raji
E nek lijeba nisu ksenofobični, nek oni nisu zatucani s onim bradama i pelengaćama, e nek oni nisu najprimitivniju u bivšoj Yu, a da ne kažem koliko oni vole Hrvate ili Srbe pogotovo oni kojima su puna usta multikulture i jednakopravne države. Ko god ne zna, nek se preseli živjeti u SA, sve će mu se samo kazati
BOG JE STVORIJA COVIKA,ZADAR IDIOTE
dabogda crkli svi sto vole turbo folk i narodnjake!
BOG JE STVORIJA COVIKA,ZADAR KOSARKU
grad ciji stanovnici nezasluzuju da se zovu gradjani .. gomila jadnih ksenofobicnih primitivaca.. za vreme zadnjeg rata, najobicnije kukavice prije par mjeseci djeca iz zadarske srednje skole napala, bez ikakvog razloga, osim nacinalnog, u pragu na eskurziji djecu iz neke beogradske matematicke gimnazije ...
merhaba....jel đugum tu???
Bolje karina u supku nego ckapi na grani BIH4EVER
Ovo je trebalo biti otvoreno u sarajevu, mostaru, tuzli, banjaluci ili bihacu pogrijesili su lokaciju definitivno.....