Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Srbin osvetlio svet, zasto ne bi Srbin bio i predsednik sveta. Kakva Velika Srbija, osvojise Srbi citav svet.
Ceo svet do zemuna -Niša i Kuršumlije yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))
Svi Bosanci su za svoga čovjeka.
Naj skolovaniji Srbin!Harvard,Campbridge dosta politickog iskustva.Cisto sumnjam da imaju nekog boljeg.Ovo bi bilo dobro za ceo region.
Bar bi Bosnje trebala podrzati Vuka Jeremica. Djed i baka Vuka Jeremica po majci su diplomat Šerif Buljubašić i Sadeta Pozderac, direktorica Druge beogradske gimnazije. Njezin otac je Nurija Pozderac, potpredsjednik AVNOJ-a, a djed Murat-aga Pozderac, jedan od lidera Cazinske krajine u doba osmanske vladavine u BiH.
fakat :D to sam i zaboravio
Marš na Drinu će postati himna UN, Šešelja odmah za šefa humanitarnog odjela, radi toga što su mu nevinom radile međunaordne institucije. Ako Vuk voli da maršira a Šešlj da kolje Hrvate ( i ne samo njih) ne znači da su loši kandidati. :( I da se prizna Krim sasatvni dio Rusije :)
Krava koja je prosula mlijeko :D
@pidjameta.slipic Hamdiju Lipovaču Vuku za protiv kandidata iz pritvora ! Zašto ? Jer se klin klinom izbija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To bi bilo strasno.
Generalno, za ovako vazne pozicije treba imenovati ljude iz razvijenih zemalja koje imaju iskustvo u uspjesnoj upravi / diplomatiji. Ja bih Nijemcima dao da svijet vode, kakvi Balkanci..
@Separatista , srbija je formalno neutralna , neformalno ruski prirepak.
@Separatista Ako ides po principu neutralnosti, onda bi Svajcarac trebao biti sekretar a ne Srbijanac. Srbija je prekrsila konvenciju UN-a o genocidu i negira genocid koji je pocinila srpska vojska. Takvoj drzavi nema mjesta u svjetskom diplomatskom vrhu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
UN je ionako vazda bila četnički nastrojena.
SLOBODA do titule. Veliki pozdrav za strašnu ekipu iz Tuzle ( koja je iskarala Sarajevo ) od đikana Miljenka!
nema vlaha dok ga balijka ne rodi
Tako je...mene je mama bošnjakinja rodila. Sad,što sam đikan po opredjeljenju i što više volim pravoslavlje,to je moj izbor. A eto kad će sreća i moja hanuma je bošnjakinja...trudiću se da mi potomstvo još više voli pravoslavlje i đikanluk,tj. srpstvo.Doduše i moja Lejlica je dosta načitana po pitanju pravoslavlja.
@profesor Miljenko , sve na stranu , bitno je da si dao podrsku Slobodi Tz. , a neka su svi zivi i zdravi . :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koji je koeficjent na kladionici da ce hellen clark dobit
Srbin na celu UN-a, bezveze#