Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam jutros da su Rusi pozitivno odgovorili na zahtjev kosovskih Srba za azil.Predložili su tako Rusi neku teritoriju na jugu Sibira kao mjesto gdje bi se naselilo tih 50000 Srba.Mislim da je to idealno rješenje i za Srbe iz RS pošto tamo nema Muslimana ni Hrvata već samo medvjedi,a oni su im u kulturološkom smislu nekako najbliži
cuj svaka druga vijest o srbiji. to nije istina. svaka druga vijest je o kosovu i o srbima unutar njega.
Hvala bogu da ima i oni koji drugacije misle a da nisu stranci nego oni koji zive u Srbiji. Osvjest6ite se i krenite pravim putem jer velika Srbija je propaja i nejma je vise.. Pojela je maca... Zbog cega se drzite Kosova kada ste sve bitke na njemu izgubili.. stvarno vas neshvatam
Evo ko voli izazove neka pogleda :) http://adf.ly/3zflV Ne gledaj ako si previse gadljiv ;)
Pogledaj u ovom videu pravu istinu o Vuku Draskovicu, Stahota ! ! ! http://adf.ly/3yTq6
Svi da izginete na mostu aBd, to vam je vekovna kolevka.
@NADIMAK \"TCEPI\" MI G:UZ OD G:U:ZA PA MI LAGANO OB:L:I:ZI NETOM OPRANI C:M:A:R ZATIM POZOVI KCERKU I STARU DA MI OB:L:I:Z:U MOJU O:B:R:E:Z:A:N:U KARU. P.S.SAMO M:A:J:M:U:N:IMA KAKVI STE VI IZ GENOCIDNOG ENTITETA VEPAR(Milokrad Duduk) MOZE U LICE RECI DA JE SVOM SINU DAO 2000.000KM I TO OD VASIH PARA,A VI SUTITE BIJEDNICI JEDNI!!!VI IMATE PROBLEM SAMI SA SOBOM(srbi izmedju sebe;i to ne od juce)A NE SA OSTALIM NARODIMA BIVSE JUGOSLAVIJE.
SRBO-BARBAR VUK u nizu ostalih..............!
Dali je istina da cure neprde,mislim zgodne?
Vidi srbo-barbara vuka,kosovo , baj baj vojvodino, baja baj sandzak, baj baj genocidna tvorevino, baj baj.....
Ti izgleda nista nisi naucio iz ovog njakanja Vuka Draskovica
Ohladite usijane glave, te knjige ili motike u šake, pa radite !!! Dosta je više tog nacionalističkog besposličarenja, lenjivci, mutljaroši i neradnici! Pu, sramote jedne na svim stranama! Frustracije liječite korisnim stvarima i radom !!
ako je kosovo nezavisno, mora biti nezavisna republika srpska, pa onda i herceg bosna. a muslimanima eto 24 % , pa nek prave džamahiriju. nek im se dosele i sandžaklije, pa nek uživaju na svojoj teritiriji.
Vuk Drašković shvatio situaciju kao i Boris Tadić a to je da je Kosovo za sva vremena izgubljeno. Nema vremena da se gubi, a niko nije lud da gine za Miloševićeve poražene ideale. Vi ste izgubili i s tim se morate pomiriti. Imate najveću bijelu kugu u Evropi. Sada vas je manje za 377.355 u odnosu na popis iz 2002 godine. To su vaši podaci, a trebate znati da bošnjački i albanski natalitet je među najvećim u Evropi i da mi ćemo imati ljudske snage za buduće ratove ako se usudite ponovo provoditi nekakve velikosrpske planove. Haj u zdravlje
nisam baš siguran da bi vam ta Pc imala neke podrške kad bi se htjela odcjepit.pogledajte šta kažu ovi iz OHR-a a i kosovo su vam uzeli ja da sam na vašem mjestu bi se zabrinuo.
ja sam dežurni srbin i moja mama voli tursku kitu
NEXT MISSION: CARPET BOMB BELGRADE!