Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ces se bolan predstavljati 30 godina si na vlasti ako to nije dovoljno onda ne znam
Bolnica Srbija, zatvorenog tipa.
Vučić je pustio u skupštinu budale, a sad su mu se popeli na glavu pa će da ih se ratosilja
Jahaci Apokalypse se vracaju na scenu,Vucic,Nikolic i Seselj jos fali samo Rat, inflacija i izolacija
Ovi izbori biće odsudni za Srbiju,biracemo između Vučića koji je preporodio i razvio zemlju,i koji želi da nastavi da od Srbije napravi modernu državu i sa druge strane ujedinjene(naterane)opozicije koja želi da se vrati na vlast i da nastavi pljačku države i naroda!
Realiti se nastavlja.
Ovi izbori će pokazati da na političkoj sceni Srbije više neće biti mesta za cirkuzante,već će narod svoju podršku dati ljudima koji ozbiljno shvataju svoj posao ,koji se bore za interese naroda i države.Verujem da će svi dati podršku Vučiću,jer je on branik Srbije i jedini iskreni borac za nacionalne interese!
Srbija ne sme da stane,ona mora ići sve brže u bolju budućnost na čelu sa Vučićem!
Opozicija da je znala da će im Vučić izaći u susret ne bi uopšte tražili izbore
Davno se njemu stolica počela tresti.