Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić,Vučević,Vučićević imal vas još Vukovi. hahahaha. Pogledaj ti telećeg pogleda, na čelu mu piše - kupio sam diplomu.
Bas to😂 gledaj face, ukeketio se, u fazonu moram biti ozbiljan, vidis dokle sam dogurao, na čelu mu piše podguzna muha-skacem na svaku naredbu
Fakat, može li normalan čovjek ovako izgledati ? Ne može.
Ne moze svako biti lijep k'o Bakir ili onaj novi celavi sef policije.
A kako to „normalan“ Čovek izgleda? Glup komentar
SNS botovi čak i na klixu nerealno 😂
Uvek neki klanovi na vlasti srbije nekad Zemunski klan upravlao srbijom sada NovoSadski klan brat vucica , Vucevic , Veselinovi krimos sa severa Kosova koji je primestan u NoviSad , Radojcic itd
Vučićevi ljigavci i prostitutke
mafijaska vlada ovoga ga kontrolisu oni mafijasi kriminalci srbi sa Kosova Veselinovic i Radojcic
Lezba ide na novu funkciju
On je covek koji je dokazao kako se obavlja drzavna funkcija covek sa iskustvom
U jednom coveku sve sto treba, svaka cast zaista
Mislim da je on odlican za tu funkciju
Zasluzeno
Apsolutno sve što se očekuje od predsednika Vlade, Vučević to i ispunjava.
Predsednik Vlade Republike Srbije se suočava sa mnogim izazovima, a Vučević je čovek koji apsolutno tu poziciju može da opravda.
u kurcu
Miloš Vučević je pravu izbor za mandatara za sastav nove Vlade Srbije, ima sve što treba da ima za tako visoku funkciju, od obrazovanja, iskustva do manira. Sadasnja vlast ima jasne ciljeve, da Srbija nastavi out napretka.
Ovo je zabrinjavajuce sto ministar odbrane postaje premijer, daj Boze da sam u krivu
Za ozbiljnu Srbiju, Srbiju koja se zalaze za mir ide sad tako te najave a u sustine rade sve kontra...
Vucevic je dosadasnjih radom kao ministar odvrane i gradonacelnik Novog Sada pokazao da zna kako se odgovorno obavlja drzavnicka funkcija.