Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da shvatim ove komentatore bosanske "patriote" koji su se ufurali da smo mi neko i nešto. Ako se udružimo sa jednom državom koja je u EU i drugom koja je kandidat za EU, to može biti samo dobro za BiH, koja nažalost nije ni u jednoj ni u drugoj opciji. Treba biti ponoson, ali isto tako i realan i racionalan!
U svakom slučaju bolje je za sviju da prestanemo živjeti u 92-95. Da su Njemačka, Amerika, Japan i drugi ostali u 45-toj ne bi danas bili to što jesu
suština, ako se tvoj tatica udružio sa četnicima '92 ne znači da su i ostali brabonjci kao ti i on. Bijedo balijska
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala Rijeci Bosni na sprovođenju Aneksa 7.
Dabogda ti ova naša pijana šemsa sa klixa donirala AIDS ili barem gonoreju
Pozivamo Vas da posjetite humanitarnu izlozbu fotografija o zivotu Roma u BiH "Pod istim krovom", u organizaciji Civil Rights Defenders, koja je postavljena u srijedu, 28.05.2014. u Art kinu Kriterion Sarajevo i trajace do petka, 06.06.2014. godine. Izlozba je prodajnog karaktera, pa mozete kupiti neku fotografiju ako Vam se dopada, a sav prihod od prodaje fotografija ide za pomoc zrtvama poplava u Bosni i Hercegovini. Za detalje o samoj izlozbi mozete posjetiti ovu stranicu: https://www.facebook.com/events/299490953550547/ Ulaz je naravno slobodan i svi ste dobrodosli, pa pozovite i druge osobe, a svi posjetioci dobijaju zidni kalendar gratis sa umanjenim, pobjednickim fotografijama na njemu.:-)
A ovih "duracell" separatista sta vam je bolan?!
Samo hoce da se prikace uz nas da dobiju vise para. Svi znaju da je nazalost BiH vise nastradala. Ovi nasi idioti ce sigurno nasjesti na ovo i prihvatiti.
Mogli se ispraviti naslov, kad vec prenosite-prepisite kako treba.
na donatorsku zajedno mogu samo srbija i srpska......mislim da je vucic se malo previse uzivio u ulogu "zblizavatelja naroda"...ako mu se zblizava nek se zblizava sa albancima.....
Da ti je Mile pametan kao Aleksandar bolje bi vam bilo
kao sto rekoh....previse si je on umislio nekakva zblizavanja.....ako mu se zblizava eno mu kosovo i sandzak.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pozdravljam Predsednice vlade..sta cemo moramo da pomognemo i BiH..komsije smo..vidis da 10 dana ne mogu da skupe 250 000 evra..ako im mi ne pomognemo ko ce..Turska..Saudi Arabija..nema nista od toga..ako to budu cekali bice po onoj srpskoj..ne lipsi magarce do zelene trave
Svaka čast Vučiću. Čovjek pravi jaku SRBIJU, samim tim i jaku i ako Bog da jednog jutra nezavisnu REPUBLIKU SRPSKU !
Pravi, pravi
Napraviće je kad-tad ! Čovjeka boli karina za grupu kretena iz Sarajeva koji ne vole ove dvije gore u komentaru pomenute države :) !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odbojniju njusku u zivotu nisam vidio