Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa najpametniji ste kad sutite.
..kako da šuti sa tim crvenim čubicama naruljenim od pušenja tuđih khuraca
..koliko je taj potrošio pimpeka
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
De sta vam je ,boje se ljudi hrvata ,samo se sjete traktorijade i noge se oduzimaju
Koliko ces kosovarki za zlatnu medalju dati evrica jer kosovo je srbija:)))ubjedi nas makar tako da jest:)))
Ovo je bosanski portal i mislim da nema smisla svaku Vučićevu izjavu ovdje plasirati, pogotovo ne onih koji se tiču odnosa Srbije i Hrvatske, u kojima redovno BiH plaća najvišu cijenu.
Onda drugar idioti ne bi imali dusevnu hranu. Niko nije ovde komentsrisao tekst, samo klasicna pljuvacina.
KMEEEEE BOSNJE
.........dolazi vučko u europu, u dubrovnik koji su srpske horde zla htjele uništiti do zadnjeg kamena..... ......možda se izvine zato što nisu uspjeli u divljem naumu..........
Ma Vučić je čovjek od drame. Smara čovjek, a misli da je važan. Važan je samo onoliko koliko ga Zapad podržava, u suštini je nebitan. I ovo je vjerovatno rezultat Zapadnjačke politike.
Pazi to, molim te, oni ce se uzdrzavati na reakcije iz Hrvatske a I DALJE CE ONI IZ SRBIJE DA LAJU NA HRVATSKU, e to ti je nebeski srpski narod.
Kad priznate genocid ( Srebrenica, Vukovar), onda mozete nešto pričat. A ti kao zagovornik velikosrpske ideje i aktivni učesnik četničkog pokreta u ratu nemaš pravo nikom ništa reći! Obični licemjer, vuk u janječoj koži koju bi sutra skinuo za novo krvoproliće. Zato odjeBaus!
Jeb te genocid!
Ma mozes se ti na🚬🚬🚬🚬republici Hrvatskoj.....a i nasoj Bosni.....sikter bolan🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼
Pritisnite svaki put refresh opciju jer cim zinete smrdiiiii do bola hihihijihi
Poceo si i j da ubacujes u tvoj retardirani smeh!
....nema veze nije genocidni kez kao tvoj hehe
Vidijo Vučić da mu se polahko juha biberi pa počo obuzdavat svoe četnike.
Sveti velikomucenik Aleksandar Vucic je za ovu priliku skinuo oreol i ostavio ga u garderobi Vlade Srbije. On ce se sa podivljalom ustaskom bratijom obracunati mudrim cutanjem. Nista ga ne moze isprovocirati. Kad oni njega kamenom, on njih hlebom. Tako bi i pokojni Isus da je ziv.
@VeljkoPetrovichajduk Ti osjecas napredak zato sto tek usvajaju neki zakon? Ili imas neke konkretnije razloge?
@VeljkoPetrovichajduk Bilo bi mi veoma drago da grijesim i da je tebi, ostalim gradjanima Cacka i ostatku Srbije dobro i da ce biti jos bolje.
...još da se uzdrže i klixine oberbošnje građansko-merhametske provenijencije...
kad napuni 40 godina svaki osvajac zlatne medalje imace penziju od 1400 evra do kraja zivota...e tako se to radi
Ah, to smo dobili malo po prsticima, pa cemo se, kao svojevoljno, uljuditi.... Ne's ti vrlog politicara i retorike mu....
ne znam ko je dobio po prstima kad su ono zatvorili granicu sa Srbijom..ne znam kako to da Rvatska nije blokirala poglavlja a govorili su da hoce..u stvari jesu al trajalo 18 dana pa ne znam sta se desilo...daleko je sunce
@PredsednikMileRS No na tvoju beskrajnu tugu, to nit' je tema clanka, nit' sustina mog komentara.....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)