Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Srbija mora da bude čuvar mira i stabilnosti na Balkanu."..... Dalje mi se nije ni citalo...
"Srbija mora da bude čuvar mira i stabilnosti na Balkanu. To je uloga koja Srbiji najviše odgovara, koja je jedina moralna i normalna" auuuuuuuuu
Glavna rak-rana balkana promoviše mir. Da nas Bog sačuva te promocije!!!
Vuk dlaku mijenja,ali cud nikada...,ne tako davno je izjavio :"Za jednog Srbina treba ubiti 100 muslimana..."
Nahebali smo ako nam vi budete cuvali mir...
ta ce srbija, cuj oni stabilni hahaha
E jeste mi sila. Najveci problem vas Srba sto ste se vazda kurcili I onda od toga stradali. Od bitke na Kosovu do danas. Jeste li ikada izracunali koliko vas je izginulo od Kosova do danas? Koliko bi vas bilo danas da niste radili sva ta sranja? Eto samo se osvrnite na narode oko vas: Bugare, Rumune I Madjare. Oni su se ponasali normalno. Sta im danas fali? Svaki posteni srpski istoricar ce vam reci da je recimo zlatno doba srpske neke drzave bilo u vrijeme Djuradja Brankovica a on je bio osmanski vazal. Vas problem je u tome sto uvijek imate neke otudjene centre moci u vidu obavjestajnih sluzbi vojske I policije, nekih tzv. specijalnih jedinica pod pokroviteljstvom SPC. Ti su ubijali I vase lidere tipa Aleksandra Obrenovica I Djindjica, a da negovorimo sta su radili ostalima. Ali mislim da su najvise problema donijeli vama. Kad se otrijeznite I shvatite da niste nebeski narod I svedete se granice beogradskog pasaluka na Balkanu ce nastupiti mir I stabilizacija.
Eto to je problem kako vi naopako shvacate tu vasu istoriju. Madjari I Bugari nebi dosli gdje su dosli da prije Srbi nisu napravili prevrat u Beogradu I oborili Cvetkovicevu vladu. Zasto? Zato sto su u vojsci bili neki generali tipa Mirkovica I Simovica koji su radili za Engleze. Pa kazu mi necemo sporazum sa Hitlerom. A onda vam Hitler jebe majku. Napravi NDH I uvede te Bugare I Madjare. Da ste bili normalni kao Madjari. Bugari I Rumuni nebi se kurcili kad netreba. Oni su sacekali kraj rata promijenili stranu I sta im fali.? Vi ste se trebali kurciti da pokazete silu. A vec pregazena Francuska, Beneluks, Norveska, Poljska.....Vi ste jedan mali narod koji misli da je veliki. I onda u tom nekom pokusaju napravite velika sranja za narode oko vas ali I za vas same. Sto smo se onda tukli toliko ako smo isti vi Srbi ili ako smo Srbi? Pitaj te vase kako su prosli protiv 505. buzimske. Valjda si gledao to negdje. Nadji na Youtube. Uzmite za primjer Teslu a ne Apisa I Zvezdana Jovanovica.
Naravno kada je vi najvise ugrozavate
Kako ces uspjeti u svom zadatku kad vas svi mrze?
A nestabilnost nije nikakav izazov. To uvijek znate i mozete.
jel to vucic zamišlja da je Amerika pa hoće kobojagi nakav mir da čuva :))
Ako je u interesu stabilnosti neke zemlje da ima nestabilne susjede onda je to u redu. To je politika. Bosni nije niko kriv što imaju političare kao Bakir Izetbegović koji brine samo za sigurnost svojih ulaganja (BBI Bank,BBI Centar, SCC, Poljine Hills,Euroasfalt) umjesto da vodi državničku politiku i politiku opće prakse. U interesu je USA da gori cijeli Bliski Istok i eto gori . Svi neprijatelji Izraela u međusobnom su ratu. To se zove voditi politiku u vlastitom interesu i interesu države i sigurnosti njegovih građana. Vučić ne govori bez razloga da sigurnost Srbije zavisi od podređenog položaja susjednih država takva politika je potpuno opravdana jer posao državnika nije da brine što se Hanka i Hamdo u Zvorniku štrecaju na svaki zvuk policijske svirene već je to posao onoga čiji je to narod. Vučićev posao ka državnika je da susjede podredi, omeđi njihovo djelovanje i ponizi svakoga kako bi sačuvao mir u Srbiji. To je strategija Srbije i neka je imaju državnika na čelu koji plani
- ra
NEMA MIRA I STABILNOSTI U REGIONU,DOK SE SRBIJA NEISPARCA NA AUTONOMNE REGIJE.
pusacka ustasca