Regija
0

Vučić obećao bolji život od polovine mandata nove vlade

SRNA
Foto: AFP
Foto: AFP
Predsjednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je da garantuje da će građani na polovini mandata nove vlade živjeti bolje i da će broj nezaposlenih biti drastično smanjen.

"Nastavit ćemo evropski put, sarađivat ćemo sa svima na Istoku i na Zapadu, trudit ćemo se da privučemo investicije od naših prijatelja sa svih meridijana", naveo je Vučić.

On je istakao da će biti nastavljena žestoka borba protiv korupcije i kriminala", te poručio da je "to zlo Srbiji onemogućavalo da se razvija i napreduje".

"U Srbiji se više neće tolerisati tajkunsko-kriminalno-politički sistem koji je vladao godinama, koji guši i razara ekonomiju", napisao je Vučić u najnovijem Informatoru.

Vučić je zahvalio građanima što su u velikom broju glasali za SNS, čime su mu dali priliku da nastavi da reformiše Srbiju i da od nje stvara uređenu, modernu, sigurnu državu, u kojoj će se vrednovati rad, znanje i poštenje.

On je dodao da njegov cilj nikada nije bio da bude bogat i da živi u sjaju i raskoši, već da Srbija živi bolje i građani imaju bolji standard.

Na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji održanim 16. marta, SNS je osvojila 158 mandata od 250 poslaničkih mjesta u Skupštini Srbije.