Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Srbi barem znaju da sve sto su huligani postigli sa palenjem zgrada i drzavne imovine se moze postici na izborima. Sta sad? Sta smo dobili od ovoga sto smo svoj grad unistili? Ostavke neke? Pa ljudi svi ti koji su dali ostavke ce se vratiti na jedan ili drugi nacin nakon izbora jer ih je narod sam izabrao pa ce ih opet izabrati. Dejton ce ostati jer medjunarodna zajednica stoji iza njega, Dodik ce ostati jer protesta u RS-u UOPSTE NEMA jer oni rade na unistenju BiH a ne unistenju Dodika, kantoni ce ostati jer nece Hrvati odobriti da im se "Herceg-Bosna" izbrise putem brisanju granica kantona u Hercegovackim kantonima. Molim vas, objasnite mi ta smo uspjeli osim unistiti par zgrada za kojih ce jadan narod morati placati da se opet obnove???
Fasista poznat po:''Ubijte jednog srbina,pa cemo mi stotinu muslimana''. Za sve koji su zaboravili http://m.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U
Kad ste vi palili i razbijali vladu Srbije mi se nismo bojali a vi sad brinete za BiH.licemjeri.
Dije vnago vucicu i takvi ko ti notorni nacionalisti i lazovi.
Isidor Utorak, 11. 02. 2014. 05:56h @Nisam : Upočetku se činilo da Radulović, zna šta radi i u kom pravcu treba da ide SRbija, ali je vremenom postajalo sve jasnije da je on samo još jedan "dželata" tajkuna. Hteo je samo da sprovodi direktive, bez imalo potrebe da sa sindikatima razgovara o merama koje zagovara, a koje bi pogodile najviše običnog radnika.
"Vučić je rekao da je pitanje političke, ekonomske i socijalne stabilnosti RS ključno pitanje za Srbiju i da će se svim snagama takva vrsta stabilnosti podupirati." Otkud mu pravo da se mijesa? R.S je dio BiH, a za njega je BiH druga drzava.
Aleksandar Radinović je boodaletina koja, kao i većina velikosrba masturbira nacionalnim osjećajima jer Srbi pate od nedostatka identiteta. Oni ne znaju tko su, što su, ni gdje pripadaju. Ne vjerujete!? Pa 90tih su bosnjacima govorili da su turci, sada im govore da su srbo poturčeni, malo bi u EU, malo bi Rusiji; svima nastoje dokazati nedokazivo, da su potekli od Srba. Čak i kada bi to bilo točno; što oni imaju od toga? Pa Brazilci nastali od portugalaca, ostatak južne amerike od španjolaca, sjeverna amerika i australija od engleza; ali ja još nikada nisam čuo da nijedan portugalac, španjolac, englez tumači i dokazuje nešto slično svojim bivšim kolonijama. Ne, to samo srbi rade. Zašto? Pa zato jer me znaju tko su, što su, kamo pripadaju, ni kuda idu. Nasmiješnije mi je kada kaže da su srbi tu 1500 godina. Alooooo 1500! Kretenoidu jedan ajde pogledaj bilo koji telefonski imenik bilo kojeg grad u srbiji ili rs ima li, i koliko srba da se prezivaju bošnjak, bošnjaković, bosanac, bosančić, herceg, hercegović, ercegovac itd. Ako i ima koji vjerojatno se zove Ante, Tomislav ili tako nekako. Dobro im pristaje onaj grb, jer ono nije orao s dvije glave, nego jednom koju okreće tamo amo jer ne zna jadan kud će.
Pare, samo pare!
Imaš ti dovoljno svojih briga, ne brini našu.
ni rodjeni bosanci ne vole svoju domovinu koliko je vole komsije s obje strane:)
haha cuj fasiste zvaljavog :D
gledaj svoja posla,nemas nista s nama majmune cetnicki
Neće biti granica na Drini! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ed/Ottoman_Empire_16-17th_century.jpg
Djubre jedno jos nam ti trebas da nam solis pamet sta i kako treba...mrsh u Srbiju i ne zabadaj nos u BiH mamicu ti svoju j ebo
Na kakvim izborima? Nema se za koga glasatiii necemo nikakve izboreEEE vec normalnu obrazovanu omladinu.
JEBEM TI MATER 5 PUTA