Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tachi ja za tebe maneken.
Barem izgleda normalno👍
Mi smo dvojica. Neznas da brojis.
Uh zaboli Tacija desno jaje zbog tebe labelo..
Kakav dogovor s Beogradom, Kosovo je drzava medjunarodno priznata i oni sami donose odluke za sebe.....
"Vučić je u izjavi novinarima precizirao kako srpski zastupnici nisu glasali za Thacia, kako o tome nije bilo nikakvog dogovora s Beogradom, te kako oni odluke donose po svojoj savjesti i u skladu sa svojim interesima."
sve receno u jednoj recenici, ovaj do juce prikriveni fasista pocinje da pokazuje svoje pravo lice, ono iz devedesetih
Nema među Albancima Ćamila Durakovića i njemu sličnih, a i ako ima Albosi ga brzo ućutkaju.
Ma hajd', Vucicu ,...gledaj posla _ k'o da sam ja sretan zbog tebe...
ko te pita jesi li sretan i dali odobravas
ima nas sto jesmo hehe
... ali vas niko ne pita.
@vratnik05 Ja sam ateista, a Kosovo će zauvjek biti u NATO, zato samo sanjajte. Šta bi uostalom i radili dole sa 2 milina albanaca? A vidim da ste vi preko Rusa i Irana postali Šiiti :D
ko da je bitno da li si ti zadovoljan, Šta ti imaš s tim ko će biti predsjednik neke druge države
Veliki pozdrav za mog jarana Smaju iz Tuzle, on je potpuno sam mitraljezom s tenka pobio preko 186 Siptara '82.godine na sluzenju u JNA. Smajo je odma posle toga nagradjen prekomandom u Gardijsku brigadu u Beograd, i skinuli su mu 3 mjeseca sluzbe. Kad je odsluzio rok i pitali ga za cim najvise zali, on rekao da nikad nece prezaliti sto mu je godinu dana prije u Pristini nestalo metaka na PAM-u.
vazi jarane
Pa kakve veze vi srbi i Srbija imate sa nezavisnom Republikom Kosovo? Ne razumijem ko vas tu nesto pita?
@yesenin1 A,šta ti imaš sa Srbima,Srbijom i njenom južnom pokrajinom ? Naravno da nas interesuje ko je tamo predsednik,neke su države priznale Kosovo,pa šta ?Neke druge nisu,nije ni BIH ga priznala,a Kosovo bi opet menjalo sva ta priznanja za priznanje Srbije,ali svesni su da od toga nema ništa.Kosovo će biti nezavisno kada ga se Srbija odrekne,drugim rečima NIKADA.
ko te hebe sto nisi sretan KOSOVO REPUBLJIK
ubi tebe ona NATO radijacija