Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PICKOUSTI moraces NOSONJI oduzet drzavljanstvo Srbije i deportovati ga u BiH pa kad ovde odrobija mi cemo ga predati Hrvatskoj.Do tad sklapaj unije sa Rusijom i Bjelorusijom.
I Sjevernom Korejom ...
Nemoj ti zakon minenjat zato što to HR traži, mijenjaj ga zato što je stupidan - glup ...?!? Kako ćeš ti u BGD sudit za kriv. djelo počinjeno u drugoj državi, to je ono što je sporno i nije u pitanju nikakav inat nego čista VLADAVINA PRAVA ... !!!
Kad se odvaja Vojvodina i Sandzak?
Mnogo bitnije ali je to istina da BIH nece uci u EU pre svih sve dok se ne resi pitanje onih osoba koji su dovodjeno iz zemalja Bliskog Istoka da ratuju da bi posle dobili drzavljanstvo a stite ih politicari iz Sarajeva.Pre nekoliko dana izasla je vest kako je BIH regrutni centar za one koji ratuju u Siriji Iraku Avganistanu za ISIL.Dakle BiH nece uci u EU sve dok ne ispuni sve uslove kao za sve clanice a posebno sto se ovoga tice da ne pricamo jer posle svega sto se desavalo .
Vucicu pederu izdao si Srbiju!Sad kad SRS dodje na vlast natrpacemo ti u dupe sva poglavlja koja si podpisao .Ima Voja usi na masnu da ti zavrne!Tamo daleko,daleko od mora,tamo je selo moje tamo je Srbija!🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
@BosMan345 original 👳🔫
Majmune pičkousti kao da bi te RH blokirala da neki od tih zakona direktno ne zadiru u suverenitet RH. Sad zamisli obrnutu situaciju da je Srbija u EU, a RH želi ući sa svojim zakonima koji daju nadležnost hrvatskim sudovima za ratne zločine na teritoriju Srbije. Pa tko bi normalan na to pristao?
@drinskyS Hehe, stari provokatoru. Srbiju treba blokirati samo u opravdanom slučaju kao što je ovaj iz poglavlja 23. Ali se slažem da hrvatski političari to ne znaju učiniti na nekakav normalan i transparentan način, gdje bi otvoreno rekli bobu bob, a popu pop. Pa zbog njih izgleda da Hrvati nemaju muda. Slažem se i da su Hrvati pičkice, ali kakvi ste tek vi kad vas pičkice najuriše iz tzv RSK i južnog dijela RS?!
@drinskyS Nemoj me zasmijavati, jer sam osobno sudionik rata i znadem dobro odnos naših i vaših snaga 91. i 95. godine. Nama 95. niti su trebale, a niti pomogle NATO snage. Naprotiv, NATO je zaustavio daljnje operacije prema B. Luci i tako spasio zapadni dio RS od potpunog poraza. A kada su u pitanju snage VJ iz Srbije, tu jednu brigadu, ili da ih je bilo na desetke, dočekalo bi spremno cca 100 000 hrvatskih vojnika raspoređenih prema okupiranom dijelu Podunavlja za vrijeme operacije "Oluja".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mijenjat ces vucicu i te kako nego ces mijenjat. Neka vas handre vala da i vas neko handri kad ste pogan
Rece Vucic i lagano se obliza...
Kad procitam komentare imam osecaj kao da smo tek izisli iz rata! Klix namjerno objavljuje provokativne teme - mi se lozimo kao stoka, a oni profitiraju!
Kakva bolan Evropa.Pa da za koju godinu osnivate kakvu Srpsku krajinu u Bayernu ili negdje drugo gdje vas se malo vise doseli.Lagano sajkacu na glavu i u Sibir.
Niste vi svakako za EU.Vi ste poseban narod a Europljani zaostali za Rusijom kojoj tezite.Za koju godinu pasos u ruke i u potragu za boljim zivotom.Kazu u Sibiru trazeni strucnjaci.A Rusi ce vam izici u susret jer im vi niste uveli sankcije kao ostali.Cujem i na Kavkazu trebaju drvosjeca.
Voditi konstruktivnu svijetsku i EU politiku, a istovremeno zastupati stavove većinske šovinistićke biraćke baze nije izvodljivo, pa i stim u vezi, radi svog opstanka na politićkoj sceni, davati neogranićenu podršku Dodiku koji blokira EU put osporavajući ingerencije države BiH, na koji naćin upravo Vućić radi na blokadi i nepriznavanju BiH, ćime pravi štetu svim građanima svih nacionalnosti, pa zar to nije anti Evropska politika.
Koji cetnicki smrad. I onaj mali crnogorac Radoncic ga proglasi licnoscu godine. Zalosno!
...ne mijenjate zakone, nećete u eu...simple....
boriću se ja, kako žena zna :-D