Majmune pičkousti kao da bi te RH blokirala da neki od tih zakona direktno ne zadiru u suverenitet RH. Sad zamisli obrnutu situaciju da je Srbija u EU, a RH želi ući sa svojim zakonima koji daju nadležnost hrvatskim sudovima za ratne zločine na teritoriju Srbije. Pa tko bi normalan na to pristao?
@drinskyS Hehe, stari provokatoru. Srbiju treba blokirati samo u opravdanom slučaju kao što je ovaj iz poglavlja 23. Ali se slažem da hrvatski političari to ne znaju učiniti na nekakav normalan i transparentan način, gdje bi otvoreno rekli bobu bob, a popu pop. Pa zbog njih izgleda da Hrvati nemaju muda. Slažem se i da su Hrvati pičkice, ali kakvi ste tek vi kad vas pičkice najuriše iz tzv RSK i južnog dijela RS?!
@drinskyS Nemoj me zasmijavati, jer sam osobno sudionik rata i znadem dobro odnos naših i vaših snaga 91. i 95. godine. Nama 95. niti su trebale, a niti pomogle NATO snage. Naprotiv, NATO je zaustavio daljnje operacije prema B. Luci i tako spasio zapadni dio RS od potpunog poraza. A kada su u pitanju snage VJ iz Srbije, tu jednu brigadu, ili da ih je bilo na desetke, dočekalo bi spremno cca 100 000 hrvatskih vojnika raspoređenih prema okupiranom dijelu Podunavlja za vrijeme operacije "Oluja".
Prikaži sve komentare (143)