Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sta je EU na dijelu, rastimani orkestar koji ako nema ekonomskih interese nece prstom da mrdne, EU koja je hladnokrvno gledala ubijanje djece u BiH i koja je dopustila genocid a svi su rekli nikad vise! Da sumiram EU je skup Francuske,Njemacke i Engleske i par hamala tj. drzave koje oni reketiraju .
Pa Srbiju su svi stavljali u razlicite otvore, a oni jos uvijek misle da su neka sila u regionu. Nisu uspjeli da osvoje Bosnu, izgubise Krajinu, Kosovo, odvoji se Crna Gora, izdase Milosevica, Karadzica, Mladica, ubise Djindjica.
Pickina usta laze, on i Milanovic, plus Makedonac i Grk su pristali biti tampon zona, a to znaci da ce pola migranata od 100 000 zadrzati Grci, a pola Makedonci, Srbi i Hrvati. Ukratko *** ih zapadni Europljani.
Naravno posto brojke nikad nisu bile tacne, racunajte da ce se to povecati za duplo, barem. Treba paziti da smrde ne prebace BiH problem.
aferim. http://www.bosniana.com/m/photos/view/aferim
Evropa krvari, treba joj tampon pod hitno... s krilcima po mogućnosti...:))))
Ne znam, deder mi opiši...
Eto sad... A ja "always" mislio da znam... Čovjek uči dok je živ...😊
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Budite samo tampon! :))))
Djikani su picni tampon/.
Doktoron... Opet nocne more?
Taman uz Drinu nek se ljudi nasele ionako je pustos i nigdje nikoga.
Vucicev brat snimljen kako krade. teleprompter.rs
pa i oni izbjeglice nas zaobilaze hahahah ccc vidio sirijac bosanca na hrvatskoj granici i pita ga odakle si kaze ovaj nas iz bosne,i sirijac se sazali i dade mu dvije marke :P :D čudni li smo mi bosanci
ako pogledas kartu balkana trebalo bi ti biti jasno da nas ne zaobilaze nego idu pravo za evropu
u evropi su vec hiljadu kilometara, no grabe zapadnije i sjevernije
Pristat ces ti na sve sto ti se naredi. Kao sto si i dosad.
jok, tebe ce pitati :D
SHORT LESSON FOR INTERNATIONAL COMMUNITY: - Question: What does mean word jikan ? - Answer: Serbian extremist (tariguzist).
@Mrav, @ Buba...slijedece uzmi @Gnjida i nisi za bolje.