Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovina savjetnik za nacionalnu sigurnost u Hrvatskoj, Šešelj pudući predsjednik Srbije... Ma samo naprijed, ovakav narod nije bolje ni zaslužio!
uvijek bilo...kakav narod, takva vlast...
@ValcerPaliSarajevo "dudlaj cetnicima...bagro obrezana" ... srpska maloumna kultura je jedino sto od ovdasnjih vlahendri mozes procitati... puna im usta govana, quraca, pi*kimaterni i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Znaci podrzace sefa Seselja
Nece ga podrzati, a niti ne podrzati .......Inace je ovo poznati stav Srbije
Seselj ne moze uzeti vise od 10-15%, koliko je uobicajeni broj ekstremista u svakom narodu Jeremic i ovaj drugi iza sebe nemaju niti jednu stranku
@maximus. Jeli ono reko Śaka jada neki skoro.
Sam Śeśelja 😆. .
Slušao sam pjesmu,druže Tito tebe Srbi lažu oni vole đenerala Dražu,tom pjesmom su prvi put iskazali istinu a drugima su jeftino prodavali parolu bratstva i jedinstva.
Slusaj jarane...Najbrojniji u Partizanima su bili Srbi;postoje relevantni dokazi da su se Cetnici borili protiv Nemaca,kao i protiv Nemackih saveznika(balija,usrasa,siptara,Nedicevaca itd);Cetnici su bili legitina Kraljevska vojska;Cetnici su spasavali saveznicke pilote.Daj mi neke fakte u korist usrasa i ovih drugih,koji su uvjek imali simpatije i podrsku medju Muslimanima i hrvatima.
@SejoPazarac Licno,nisam se mnogo opterecivao tim stvarima,ko su i sta bili partizani,a ko cetnici,dok nisam u Cikagu sreo mnogo ljudi(cetnika i ljoticevaca),koje sam prvo upoznao kao ljude(inace,jako dobro citam karaktere ljudi,sto urodjeno,a sto i kao posledica struke),a onda u razgovoru sa njima saznao mnoge stvari koje nas u skoli nisu ucili....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
on će dati šešelju podršku zbog onih dana provedenih na planinama oko Sarajeva
dajem glavu da će Šešelj dobiti izbore .. sve ide u smjeru tri pi4ke materine
tako i treba. treba da se pokaze sta je u stvari Srbija
seselj je mudo kakav svet nije video...popisao se po izmisljenim laznim muslimanskih i hrvatskim svedocima i sudijama,tuziocima u hagu
Gdje onaj Seferčina Halilović?
i opet ce biti slucajno seselj
Seselj nema sanse, u aprilu ove god na izborima, njegova stranka je dobila samo 8% podrske
Kako da ne. K'o Toma grobar master diploma. 😂😂😂
Ako bog da, golobradi Zenički homoseksualac za preCedniKa. Vrijeme je za treću rundu, finalno radioaktiviranje četničke pogani "osiromašenim" Uranijom. Kancerogeni surlaš do "pobede"!!!
ma šešelj im je zakon ima da unazadi srbiju neki 50 godina pa će da ga objese na kalamendanu
"mnogo više brine za Srbiju, nego za UN".-valjda obrnuto :)
brine se on za svoju guzicu, pa se tako i oglasava... kad mu vidis facu, vidis na njemu njegovu ljigavu inteligenciju...
@blackspawn Развали Бакира у шаху, уђе вам обувен у ђамију, полкони вам АПАРАТЕ за породилиште. Е ето нека си ти интелигентан :))
Ni malo me ne bi iznenadilo da četnici dobiju svog predsednika i da to bude Vojisvav Šešev.
Živeo Voja.. favorit iz senke😂😂😂😂😂😂
Ludog Šešelja nosonju za predsjednika!
Srbija nije bolje ni zasluzila