Komentari (356)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slušam i ne vjerujem svojim ušima, jel moguće da je neko ovako licemjeran, bezobrazan itd. Jednom riječju bolest.
Snajperisto popisam ti se na svetosavsku mitomaniju. E jesu odvratni. Bosnjakinja koja ode za njij je propast.
Zivjele su ranije generacije u iluziji bratstva i jedinstva, ta " sloga" zavrsila je genocidom nad Bosnjacima. Ne budimo naivni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta je sad Turska nevalja Dačić dzaba pjevo Erdoganu izdo ih
Sami ste se potcinili kretenu srpski
Mali balkanski nacista hoce da glumi velikana on bi da pripravlja granice i pravi novi red na Balkanu eee moj vucko moj popusit ces i Sandzak, Vojvodinu na kraju ostat ces golih gaca .
Aco, kako god tvoje ,Miletove i ujdurme oko otimanja Bosne od Bosanaca mora da se plati. D E B E L O! INAČE SI OD DETINJSTVA POZNAT KAO VEOMA FRUSTRIRANA LAŽOVČINA!
GENOCIDAŠI na jednom mjestu. A ono što predstavljaju su Genocidne tvorevine. Pa i Srbija kao večinska jednonaconalna zemlja sa većinom pravoslavaca nastajala progonom muslimana i drugih krajem 19. stoljeća.
Trojka koju predvodi SDP BiH dere nacionaliste. Samo naprijed. Nama šiju izdajničku košulju a sudi se Dodiku, ide rezolucija o Genocidu u UN Bakir pometen, a HDZ manji od čorokutovog zrna na ramazaniji.
Auuuu, ne tribojku, imaj milosti, neeeeeeee…. Is kokosari!
Prolupao otkako mu je Makron pokazao koja je bila uloga Oskara u aplikaciji Sky.
Sere ko grlica.
Kisa vukove patetike😅😅😅Dje si sakrio kisobran Aco?
Ovaj sandžo je srpski bot. Pažnja ne nasjedajte.
Kad je kazao da će se boriti politički a ne vojno.. Dodik klima i potvrđuje u pozadini.
Englezi, francuzi i amerikanci su danas skupa u NATO sa njemackom sa kojom su u dva SVJETSKA rata bili smrtni neprijatelji, i sa jos cijelim varasavskim paktom...a ovi su kao u vecoj zavadi sa NATOM nego iko od njih medjusobno, iako im tamo odselilo pola srbije od rata ...ahahaha
Ta vasa prica o nato je najveca istorijska glupost...njemacka je danas najveci izvoznik oruzja u izrael a znamo im istoriju, srbi su kroz istoriju bili i sa francuzima i englezima i amerikancima, pa su bili zaracene strane, danas je novi kontekst i rjesenje za sve nas i EU i NATO u cemu bez metka ostvarujete svoje vjekovne teznje...petljate, promasaj ste i radite na stetu svih.
Vi ste varvarski narod sa varvarskim postupcima. Kroz daleku istoriju ste to dokazivali puno puta.
Genocidaši u genima, džaba ljutnja jbg...