Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljube ga mama i tata koji su mu sa 21 godinom kupili takav auto! Koji bolidi...
hrokće č*tnik
o s*bine bježi od mene :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
220 je normalna brzina za porsea,cak i prespora. Bolje maknut one kante sto voze jedva 80 i smetaju nama bogatima.
Zašto nema imena i prezimena? valjda ga je policija legitimirala, na koje ime je kaznu napisala?
stoka divlja zato i ima ovoliko saobracajki
ako ovo nije ilustracija?! kako je moguce da je uvezen u BIH... izgleda kao americka verzija panamere a nebi reko da su ikada bile montirane table napred kao sto je to u kauboja nacin
Pustio Panamera flow od Bushida i uslo nesto u covjeka
A otkud pravo novinarima da napisu da je DIVLJAO . Jer velika je razlika izmedju divljanja i brze voznje. Da sam na mjestu ovog momka podigao bih tuzbu protiv ovih novinara koji ovako pisu. Cuj DIVLJAO .
Sad mu se divite,kad ubije nekog poslje onda cemo ga kudit..hebo drzavu i zakon
Svi koji mislite da se u BiH moze zaraditi ovo vozilo POSTENO ste idioti!Auto od 50 milja i preko u drzavi gdje 95% stanovnika radi za 500KM i manje hm...
Naki skutor koji jos nije dobio domovnicu..
Ah divljanja.taman da je vozio 350 pa ajde i nekako.dede i bake u karavanima idu po 2 stoje.
sigurno se opet neki moje gore list iz Hercegovine kurcio po maticnoj Domovini :(. balavac
...priča iz Italije ide ovako: lokalni zgembo (ekvivalent bosanskom Bošnji) razgulio 250 na sat (max. brzina vozila) nekim BMW-om... momku srce do nebesa, osmjeh ne silazi s rumena lica, nitko kao on... kad, oči mu ko petobanke: gleda u retrovizor, nešto mu se približava otpozadi, pored njega ko zuca... svjetla blinkaju, sirena... STOP... policija -- u ferrariju... ;)) (zgembo-bošnjo otada trauma do kraja) ;)
Moram da pohvalim Hrvatsku i Sloveniju da dobrim "glavnim" putevima .... a i Njemacku ....a katastrofa je Austrija .... covjece ... zona sumraka .... ne radi rasvjeta ... ma nista ... a na asfaltu samo mogu ti otici bubrezi koliko se drmaju amortizeri.
Ili je ktiminalac ili je sin nekog usranog guzonje (čitaj lopine) Hrvatska je to bratco, nema trte mrte a papčić ili ti drkadžija PRIMITIVAC misli ako mu pogalni babo hara Federacijom da to može i u normalnoj i kulturnoj zemli.4 SAMO MALO SU GA ODERALI, trebalo ga je spengati barem 5 mjeseci u ćorku. Ovi poslijeeratni primitivci su mi se u nos uvukli, imaju lovu jer im babe kradu od sirotinje a glupi, zaostali, primitivni do bola.
odkada je rvatska normalna drzava ? kad austrjianci i njemci je gledaju kao korumpiranu drzavu?
Dope !!! Ija cujem prvi put ali eto tako momak kaze( svako okretanje po cesti pod rucnom ili startanje i proklizavanje ... sve biljezi ) i u svakom momentu znaju gdje se nalazi vozilo
Jasam jednom sa bmw 3 e48 vozio 220 km-h neki par kilometara davne 2001 nikad više,jeza prava.
i kolko je koštala bolnica?
E vala BMW 3 e48 nisi mog'o vozit, jer e48 ne postoji druže moj !