Ivo Josipović za Standard
0
"Volio bih vidjeti Hrvatsku u EU do 2012."
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo nije da si majmun nego si majmuncina...
@pipo the majmun pipo, majmune, kakve ti veze imas sa starim bosnjanima, majke ti? oni su bili hriscani, a ti si musliman i vehabija najgore vrste, mrzis sve oko sebe, a oni nikoga nisu dirali... ja sam srbin iz bosne i mozda sam i ja potomak tih bosnjana, i sta cemo sad? sto bi bosna bila vise tvoja nego moja?
G-din Josipovic bi treb\'o znat da je srbko loby protiv Hrvatske i BiH-e punom parom svakodnevno na funkciji!Sretno hrvatskoj! BiH4EVER!
e jarane sta bi ja sve volio, al mi se ne da, yebai ga
Zamislite danas da tri konstuitivna naroda Hrvatske Slavonci,Dalmatinci i srbi postanu odjednom bit hrvatki srbi,hrvatski slavonci,hrvatski dalamtinci i da Hrvatska ima tri predsjednika,jedan Slavonac,jedan Dalmatinac,jedan srbin,isto u nacistickoj srbiji,tri konstuitivna naroda srbi,vojvodjani,bosnjaci.Znaci srbski bosnjaci,srbski vojvodjani,srbski srbi,tri predsjednika koji ce bit na vlasti i dvije il tripolicije,ministarstva,parlam enti itd...vrijeme je da i nacisticka srbija ima tri entiteta kad vec toliko obozava genocid tvorevinu,znaci da joj fale entiteti,Naprijed Sandzak i Vojvodino!Entiteti i tri predsjednika,svoju entitetsku policiju i parlament! Sramota sta je sve silom noz pod grlo dato Bosnjanima prvo a i svim gradjanima BiH-e?!samo ce gradjani BiH-e moc uradit nesto,zajedno!BiH4EVER!
moliću lijepo, na bosanskom se kaže europska unija, a ne evropska... pa ne priĆamo mi srpski, već bosanski, koji je opet nastao mjesanjem srednje-bosanskogA i istoĆno-hrvatskogA, hehe