Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelio bih podsjetiti prisutne, da je Vojvodina poslije Srpske, \'\'najsrpskija\'\'. 78% su Srbi. Zalud vam nadanja.
BAČKA=MAĐARSKA SRIJEM=HRVATSKA BANAT=RUMUNIJA
Kakve veze sad imamo mi sa Vojvodinom? Nekim budalama je vise stalo da se Srbija raspadne nego da Bosna opstane. Nek komsiji crkne krava, nazalost vecina nas Balkanaca misli tako. Necemo mi jos dugo u civilizaciju...
E lalo moj pa koliko ce li ta djamija spotici na glasanje one koje do sad nisu i za koga li ce glasati pitam se.... To ti je razblazivanje Vas koji evo gore sam kazes da ni sami ne znate sta Ste. dobri ste vi Lale i to vas i kara...
78% stanovnistva su pravoslavno orjentisani. Zele slobodnu ekonomiju i dele misljenje sa Madzarima. Psuju Tadica sto nam je izgradio dzamiju u Subotici.
inace ne pisem komentare ali ovo moram prokomentarisati kao dobru i radosnu vijest..pomislim na nezavisnost republike kosovo pa mi se tu pojavi i republika vojvodina...a nesto tesko da si mogu docarati republiku velika srbija u fazonu great britain hehe pozdrav vojvodini i sretan put na drumu ka zasluzenoj nezavisnosti :-)
PA STIPE JE REKO SRBJACE SE SVEST NA BEOGRADSKI PASALUK,ET ODE KOSOVO,CIM SE SPOMENULO KAD SU AMERI REKLI ZA KOSOVO,ODMA SE ODCIJEPI,A JS ALO KAD CUJU ZA VOJVODINU TRAZICE AMERI I DA SE ODCIJEPI,E ONDA CE BIT REPREZENTACIJA SA BALKANA NA KVALIFIKACIJAMA ZA EUROPSKO,,,SRBIJA DO TOKIA SRBIJA KO NOKIA,JOS MALO KO AJPOD,,4EVER
@Aco za ovog gore , dobro si ga provalio :) Za procenat (70% srba u vojvodini nije vec ih je 94%) SVAKI VLAH JEDE GRAH
@SRBIJA Ajde odluci kako da pises: ekavicom ili ijekavicom? Svet ili Svijet? BaIijo, los ti je fake ;) Vojvodina = Srpska = Srbija Ne znam ko stvarno misli da ce se Vojvodina odvojiti, tamo zive u velikom broju Srbi (70% stanovnistva). Madjara ima sve manje i manje, a za ostale manjine se nista ne pita.
Hitno treba uspostaviti specijalne veze između Vojvodine i BiH !
Kad ja tamo ono mdjutim.
Razjedinjeni Bosnjacki Kantoni.
za par godina u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo ce igrati REPOBLIKA VOJVODINA , REPUBLIKA KOSOVO
ako te zanima, nisam iz RS, vec iz FBiH, a ti si slijep, ili mnogo glup ako ne vidis ovo sto i ja. Otici, ce, a po mom misljenju, kad je vec neizbjezno, bolje da idu danas nego sutra. A niko nece ni pokusati da ih sprijeci, budi siguran u to.
@ma dajte i kad ste mislili da obavite tu formalnost