Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahihihi...ovaj vlasi je stvarno puko...pa bili ga pustili pa ga eulex ponovo uhapsio a njhovi poznati sudovi....ejjjj kazne covjeka sa 2500 eura a on prizao da je vadio organe ljudima..poznajem ljude koji idu sjeci sumu na kosovo i kazu da tamo nema sumara i policije ima samo neki lokalni beg koji odredjuje ko gdje sjece i naravno njemu daju procenat....i ovaj prica o nekakvom kosovskom zakonu a ovaj isti vlasi je toliko unesrecio narode na kosovu da se nece oporaviti za 200 godina.... a da prica se da je ovaj covjek veoma cesto u beogradu,pitanje je samo zasto?????
Azeme Zemo sve je to u dure,al reci brate Ljudima na lijepi bosanski,mi vama Keljmendija vi nama priznanje. Win-Win situacija. Bosna priznanjem pokaze da sprovodi volju naroda a Keljmendijem zasarafi Dodika.