Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Bosna se treba pridružiti ovoj inicijativi zbog zataškavanja dokaza u korist četnika.
Apsolutna podrška albanskoj Vladi, i Hrvatska ce nagađa se istim smjerom. Carla del Ponte je ocito bila neciji lutak na koncu, vjerovatno srpskih tradicionalnih saveznika iz Prvog svjetskog rata Britanije i Francuske, a sa ciljem da se izjednači krivica i na taj način opere njihova saveznica da bi mogla sluziti njihovim interesima na Balkanu. A onda je dosao Ujak Sam i rekao - šic!
Istragu traži i Hrvatska
Plašim se da su oni ubeđeni da se tajna njihovoh uspeha krije u njihovoj snalažljivosti, pameti i kvazi-hrabrosti. Samo, ovi Albanci su se previše uživeli. Baš su se primili.
Ja se samo nadam da su svesni da svoje političke i vojne ciljeve ne bi mogli da ostvare bez podrške velikog tate iz SAD\'a .
Odlika naroda sa kratkom i siromašnom istorijom je da vode intezivnu politiku, povlačenjem raznih poteza, kako bi ispunili prazne stranice istorije i imali osećaj lažne veličine.
Ova nova vlast se idealno uklopila u ove političke tokove, s obzirom da kao buldožer ruši korupciju i pljačku državnih resursa, a sa druge strane ima jasan cilj kako da sprovede i dugoročnu strategiju ozdravljenja ovog drevnog naroda koji svojom istorijom i kulturom suštinski pripada evropskom kulturnom blagu.
Tako je. Jedinstvo nam je bilo toliko potrebno, pogotovu u jeku ovih pozitivnih društvenih promena. Ovo nam je došlo kao benzin koji nam omogućava da brže i bolje sprovedemo reformu celokupnog društva.
Ljudi tek sada shvataju kakvim su pritiscima podvrgavani ne bi li bili ubeđeni da su Srbi krivci sa sve loše što se dešavalo u prošlosti. Kakav su blagoslov ove presude tribunala u Hagu. Kakav poklon. Ovo je toliko podiglo jedinstvo građana Srbije, da sam ja u čudu, pozitivnom čudu.
Pogledajte samo koja je to politička nekultura i izostanak osećaja odgovornosti. U Hrvatskoj i na Kosovu se vodi kampanja da ljudi, koji su političkom voljom, a ne pravdom, oslobođeni odgovornosti, budu premijeri tj. na ključnoj poziciji. Posle svega ne bi smeli da budu ni predsednici mesnih zajednoca niti kucnog saveta.
Kakve veze ima Albanija sa ovim slučajem? Ne razumem. A da, pa Albanija brani Kosovo, jer perfidno želi da sprovede u delo projekat velike Albanije. kako se ne setih ranije.
Slazem se, ali ni prvostupanjska presuda Gotovini i Markaču nije bila pravedna ni nepristrana. Obje su političke.
kakve veze imaju ovi slucajevi sa \"izjednacavanjem krivice ZA RAT\"? ova sudjenja su za dogadjaje TOKOM RATA, a ne za one prije rata...kaki glupi zakljucci majko mila...
su lideri demokratije i multietnickod rustva u evropi odah uz nji gotovo rame uz rame s njima su bhosnjaci
presuda suda koji je nezavistan i nepristrasan pomaze pomirenju, bilo da je osudjujuca ili oslobadjujuca. ne slazes se?
kada lola sa zlatista pisa u sarajvu misle da je kisa
de babosnjaci dosta vam je federacija mi i zelimo kontroliu jadranskog zaledja i sirenje na zapad a hrvatska je nenapucena zemlja a srbe vi pustite nama to je nasa krv