Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce ova vest na stranici Sarajevo x ?????Jos malo pa cete izvestavati i o komunalnim problemima po gradovima Srbije...
Ti si retaridran, da li znas? Hajde nadji jedan jedini sluzbeni podatak kad su Madjari bili vecina u Vojvodini? Nadji ga pa se kurci,zasto pricas tako napamet kad veze nemas sa zivotom. 1918 godine vecina u Vojvodini su bili Srbi, zatim su isli Madjari pa Nijemci, pa su nakon drugog sv. rata svi Nijemci protjerani i onda su Srbi postali jos vise dominantni. Nemoj bolan da pricas tako napamet pa da budes jos gluplji nego sto jesi.
@sveti tamant... to sto je srvija okupirala i kolonizirala vojvodinu 1918 ne znaci da je to servska zemlmja isto ko sto nije znacilo za kosovo za hrvatsku pa i bosnu. vojvodina je bila vecinska madjarima sve do dolaska ratnog zlocinca milosevica koji je pokusao da promjeni demografsku sliku kosova i vojvodine gdje na zalost sa vojvodinom i uspio. jos nesto sto si verovatno zaboravio uciti u skolu! serviju kao drzavu uvijek su projektirali i formirali velike sile kao rusija, francuska i engleska inace sto se tice servskih junaka sigurno bi jos i danas bili na korfu tamo gdje pobjegose junacki 1914. mani se romantike i prizemlji se jednom jer bo tako ce svima nama biti lakse ai tebi najvise.
Sm*rdija se raspada od svojeg sm*rada , ratnih zlocina i krvoloka.
kosovo otislo evo vidim ide i vojvodina, dzaba srblje ostade pomoravlje od dunava do preseva bit zemljica serbia :P
Vojvodina sad ima više nadležnosti od Republike Srpske. Tadiću spasi Srbiju.
Nalazi se tu zato sto veliki broj gradjana u BiH, jedno 37% njih, se vise interesuje za Srbiju Beograd i Novi Sad, negoli za Sarajevo. Eto zato. pa ti misli sta hoces.
A izvini kojim se to Vojvodjanima Srbi uvlace? Ko su za tebe Vojvodjani? Vojvodina je postala deo Srbije 1918. godine jer su Srbi u Vojvodini tako zeleli i za to se borili, malo to prouci. Taj dan se danas slavi u Novom Sadu. Drugo, u Vojvodini je jako uporiste svih beogradskih stranaka, pa ne znam ko bi to kao odvojio Vojvodinu, neka seoska madjarska stranka? I trece, Vojvodjanska autonomija je klasicna decentralizacija, jer je ona ekonomski profitabilnije podrucje, a ne etnicki motivisana linija razgranicenja kao RS ili Kosovo, jer i u Vojvodini kao i u Centralnoj Srbiji vecina su Srbi ;) Autonomija podrazumeva pre svega imovinu, nadleznosti koje kontrolise republicka vlada, nesto sto doprinosi boljem standardu gradjana, a ne ne daj Boze dve policije, predsednika ili ne znam ti sta jos kao kod vas u BiH, u Srbiji je to sve isto na celoj teritoriji.
JOS JEDNA srpska LAZ!!!
free genocidna tvorevina al u smecu free herceg kamenjari al u iran :))))))))))
@ Free F.r.e.e R.e.p.u.b.li.k.a S.r.p.s.k.a F.r.e.e H.e.r.c.e.g. B.o.s.n.a
Free Kosova Free Vojvodina Free Sandzak :))))))))))))))))))))))))
Pokušavaju se uvući vojvođanima ali ni to ih neće dugo zadržati...